加泰集會係一場贏左無得分,輸左死全家既賭局

3831 回覆
3241 Like 1304 Dislike
係得你班死左膠先會覺得人地係為拎光環
係啱嘅就撐 就係咁簡單

而家本土派竟然俾人話左膠 真係好笑
你支持去分裂歐盟國家wor
瞓醒未?
一失足成千古恨
支持集會既人諗清楚
值唔值得為左加泰而令成場運動冒上風險
我地前線手足舊債未清 新債又黎
呢個時候為左個十鳩幾個鐘飛機路程既加泰搞個集會
係好撚離地
我覺得圍堵中國係歐美大勢,而打中國就一定係用幫香港做藉口,唔會話因為香港撐加泰所以成個歐盟就決定放棄圍堵中國。

不過如果你咁驚咪學隔離post咁叫搞手改成支持全球民主抗爭囉
歐盟入面出最多聲講香港係德國同日落
西班牙去左邊
你覺得支持分裂國家
我覺得係支持民主自由
咁就唔好屌LBJ林鄭賣港奶共 佢地都係為自己利益賺錢
你搞到一個有功能既臨時政府咪支持你囉
得個講字有咩用,講完我成立喇
跟住?有咩PLAN?點取代港共政權?
唔好講100%,1%有無
革咩命,又係用口革命?
唔該你睇下真正革命,人地成立臨時政府係點做
唔好以為尻UP就係
我夠可以話自己係火星大總統,咁火星係咪歸我管?
點會?
宜家係生死存亡之秋呀,個答案要確實啲會就會,唔會就唔會

fifty fifty嘅gambling都要盡量減少

兒登仔係咪讀政治學,識得國際政治博弈

我兒登,我唔識,搏唔過
戇鳩
虛偽、自私
64咪係
支持民主
唔可以支持獨立
可能性組合就係打和,或者輸波,咁冇必要呀
有唔少其他嘅國家都聲援過香港,但我哋就完全冇回應番人哋,有啲失望......
如果我哋肯逐一回應感謝佢哋,佢哋實好感動

加泰捧香港係上策,但香港撐加泰......下下之策
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞