加泰集會係一場贏左無得分,輸左死全家既賭局

3827 回覆
3241 Like 1304 Dislike
梗係啦,仲要阿國師俾solomon笑鑊甘
當我回你上個PO 7左喇
你可以唔認同我講既野架,我都講左無預會所有人同意
依家我開POST講我意見都要比你批鬥呀?你咪下下講民主自由
依家又雙重標準比你班連衛兵批鬥?
你當你自己贏左關我撚事?我夠唔當你贏左
成個集會完左未夠12個鐘痴左線咁咬人,話人屈毛
你地又何嘗唔係搞分化?批曬所有反對集會既人?
哇屌 個post講到輸咗死全家 班手足唔知自己係咪輸咗想問返全家死咗未就係批鬥?問心啦 我哋講幾句你都嬲成咁 我哋成班手足呢幾日比班撚屌屌到變晒做鬼啊 慘過死全家啊 你有冇屌嗰班友啊 有人話希望去嘅手足比人掉雞尾酒 私了搞手 而加冇發生真係贏咗有得分 證明香港仲未冇集會自由 同埋你有冇計過美國見到香港咁多LBJ發表利益論之後覺得香港人同支那人一樣咁自私個risk有幾多?真心想知
你係咪唔識字
我句野係咪"參加左就死全家"
輸左死全家既賭局係講緊香港輸左會大家一齊死
你要特登曲解我無辦法,又或者你真係唔識字

你講果D野我一樣都無做過,好多反對集會既人都無做過
另外我都有話亂話人五毛同鬼係唔岩,唔好選擇性失明
你搵某幾個人既行為就SPIN曬所有反集會人居心何在?
即管繼續兜你亂尻咬人事實

冇好處
lm 長期binc
好奇一問 依家有加到分咩
你睇唔到積極個面啫!

唔好睇小今晚加泰集會
https://lih.kg/1673373
樓豬我支持你~~~ 休息休息~~~ 義士做住棄子先~~~
唔好問
佢地精神已勝利,話係就係
總之你反集會就係炒車(點炒唔好問我)
其實你係咪白內障?我邊句spin晒所有反集會嘅人?仲有「班手足唔知自己係咪輸咗想問返全家死咗未?」邊隻字話參加咗等於死全家?一個加泰集會可以令到香港輸咗大家會一齊死咁撚大獲緊係問吓而加輸咗未啦 同埋咁多時事台傻閪個標題咁鍾意加個輸字 想理解吓點叫輸都好合理喎

Btw 你有冇計過美國見到香港咁多LBJ發表利益論之後覺得香港人同支那人一樣咁自私所以唔再幫香港個risk有幾多?有冇都答句啦

仲有下次有咩新疆西藏集會最好都開個一樣嘅post 你知啦 始終其他集會都有risk輸咗會死全家 驚你比人話雙重標準咋
Some Hong Kong protesters went online to urge people not to attend, saying it was too provocative and risked denting international support for their own cause

唉 原來出面有人講緊 樓主有冇計過個risk都答返我啦 好心急啊 驚美國以為我哋個個自私撚 到時輸咗死全家
唔好理啲勝利友啦
老師又中風
係唔係美國唔比做,我地就唔可以做?
佢谷到成塊面紅唒 成晚訓唔著
樓主唔好唔開心啦,抗爭完左大家會響煲底將你同"舉美國旗,有人會嬲豬"既post放埋一齊做展覽架啦
未集會之前又死全家又三毛又搞輸成個活動 集會完就大局為重集中運動 你地班友都幾著數永遠企響道德高地上面唔洗輸 有無諗過前幾日比你地屈毛既手足呢幾日係幾咁慘?
事實你地就係欠缺人權自由精神既勢利小人 fight for benefit,認左佢咪算
仲要不斷提「有無分加啊」「場運動係咪贏左?」係咪無分加就唔洗支持同路人?依家做生意定考試?
死全家
嘈乜鳩,不推文回覆等佢沉啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞