加泰集會係一場贏左無得分,輸左死全家既賭局

3832 回覆
3241 Like 1304 Dislike
我覺得個搞手好撚高章添,完全KO晒日後話我地撐加獨既招
自嘲緊?
你咪其中一隻囉

你係咪真心on9
我地係咪想拎歐聯英超
唔係
政治企錯邊係好撚大穫
佢都霎戇嘅
中國從來都冇當香港係自己人
香港人嘅待遇仲衰過當年六四班老解

香港場仗輸咗係連命都冇,醒未
無錯
政治就係咁
一係你唔好玩
集會個重心同國際點接收係兩回事

等於morey話stand with hong kong
可能佢係話against警暴嫁
但係全地球都覺得佢係支持我地五大訴求喎
隔離po個idea幾好

加泰爭議既解決方案
https://lih.kg/1668004
btw聽朝佢哋又開個thread話凌晨五毛又帶風向
同意,我地要做對自己利益最大嘅嘢先。
100%
總之高風險負回報政治上做黎做乜
加泰集會係我入紙既,等我簡單講下點解要搞
https://lih.kg/akzmGAU
依個真係贊成

各條線上同一敵人,新疆恐怖到無法想像既手法,亦都係各路人打緊既牌,地理上又近啲又係同一個地獄政權更加顯得同香港相關,仲可以標榜衰啲果句佢地一縮沙明日就係我地
(曲線)
學5毛同左膠講野
帶定頭盔.
我有睇下面篇文,亦同意呢個做法較好。

不完美可接受可以繼續改善
理性討論互相學習

對於你話香港四個月黎,好多行動都只係作出賭博,我咁睇啦:呢一啲行動都係香港人冇選擇之下唯一嘅做法,如果而家有得揀,可以做好啲,why not討論多啲。

盡量搵一個最合適香港人嘅抗爭方法
上次個反極權遊行講到幾普世,最後咪又係個個嗌五大訴求缺一不可
自己搞都可以搞唔清目標,今次集會支共仲唔全力模糊焦點屈你撐加獨
搞手講咗就個個信嘅話就唔會成堆外國報紙淨係報遊行發生衝突,爆間舖放個火都要成班文宣衝去消毒
講加泰警暴好過講獨立
加泰爭議既解決方案
https://lih.kg/1668004

點解唔趁有時間就討論多啲盡量去搵一個最合適香港人嘅方法
搞點我地自己先啦 行錯一步即刻gg
可唔可以唔好咁自私、咁虛偽?

人哋加泰都舉左一支旗支持你啦,
香港舉行翻個集會都唔得?

人哋出豉油你出雞
人哋加泰都舉左一支旗支持你啦
咁你咪舉返支旗去支持加泰囉

個飯$50你開張支票寫1,000,000出嚟俾做咩啫
你地既立場真係冇錯,我相信冇一個手足會唔認同,但要睇時機
我地死左好多手足,就算得萬份之一機會美帝會嬲9我地唔過個法案,我都唔想risk
背負住太多條人命

贏左你搞個3日3夜撐加獨,我都可以去足。但唔係而家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞