加泰集會係一場贏左無得分,輸左死全家既賭局

3833 回覆
3241 Like 1304 Dislike
舉加泰旗即係撐加獨啦,大鑊喇今次,班舉旗撚拎晒成個香港前途黎還
舉旗你拎集會黎比?
一定要冷處理
西班牙係美國盟友,大陸係美國敵人, 幫加泰即係與西班牙為敵,即係同美國為敵,對抗大陸即係同美國同路人,咁明未呀?
宜家自己都形勢險峻,3000名手足被捕,冇美國佬支持會即刻收皮,連登仔宜家做左自已最痛恨既大愛左膠,咁明未呀?
虛偽冇錯
前日遊行有人齋舉加泰旗,你覺得乜都冇得枝旗易比人屈加獨定搞個集會表明晒立場易屈d?遊說團係邊種情況下易遊說d ?

你話媒體會幫你導向,咁加泰舉香港黑旗已經夠導向啦,你割左加泰蓆未
屌宜個真 勁多五毛推加泰集會 仲擺埋落行程表 但我真心覺得唔應該搞或者去
想知加泰做左d咩我地要搞集會幫人我認知中佢地都係舉左枝香港旗同埋話想學香港人咁樣去抗爭

睇唔出特登搞個集會聲援佢地既意義係邊到,定係加泰人做左d咩對香港人大恩大德要我地搞個集會幫佢地

講真呢d野各有各做,私底下大家同病相憐還同病想憐,最多咪私底下交流下抗爭心得,將兩地既抗爭connect埋當一樣野擺上枱明面化晒對大家都冇好處
收皮啦知名三毛
自由係不畏強權的
不論對手係美國定中國,
正義一定長存. 香港、加泰,
贏要一齊贏,輸要一齊輸
人哋舉過我哋一次,一支香港旗
有恩必還,
而且10陪奉還
Push
巴打我支持你講既野
但係唔係好明點解佢加輸左我地都會出事
新疆
西班牙警暴,個集會係反警暴,個集會唔係講獨立係講人權
未係.
連登仔都唔知,
人哋加泰舉一枝香港旗要幾大勇氣?要幾辛苦?
班農講過,而家講港獨太早。堅持五大訴求先,將真普選,真民主拿到手之後先有得玩。

我同Solomon嘅分析結論相似:而家香港冇軍力,聯合國承認港獨後大陸唔會理,照嚟出兵搞你。

記得我哋香港同加泰唔同。而家共產黨印緊銀紙維隠,(黨鐵同中資嘅)經濟損失佢哋完全唔放在眼内,佢哋有維隠部門做功課剪剪接接,利用裝修抹黑示威者,你越裝修得多佢哋越回本。

兄弟小心TG,連登有冇中共派嚟撥火嘅人渣。你信唔信我唔緊要,最緊要係保持頭腦清晰,不忘初心,堅守良心,繼續抗爭。

做乜都假,懟冧共產黨嘅對外經濟先至有出路。你唔先削弱中共部印銀紙機,打爛佢哋幾多嘢都係多餘。

憑共產黨黑社會嘅性格、你唔揸住共產黨嘅春袋,點都唔會有偈傾。佢哋有兩粒春:
- 外患:人民幣係吹出嚟。海外貿易一少就會爆。
- 裏憂:大陸人民畀香港嘅西方自由民主思想「教壞」,搞到佢哋好難維隠

真裝修師傅你哋自己圍内討論下,而家你打怪物係硬撼打佢哋手手腳腳(裝修)用扣自己 HP 同佢鬥燒,定係加強防禦,瞄準隻怪物嘅春袋打。共銀部印銀紙機就係cheat,無限復原藥水,你唔先拆咗佢哋cheat就永遠冇機會贏!

唔想被中共追討,呢場仗就要用腦去贏!盲力等中共窮到會去在乎啲中資喺香港死晒先出。

就當輪班都好,如果你哋覺得策略上可以嘅話,休息時期轉做和理非。和理非俾警察搞會搞到共警嘅國際image差到冇朋友。同時如果巴打絲打冇夾好咗同一個禮拜完全唔出手,但出嚟擒住唔聽嘅,就可以引啲喬裝現形。自己人就警告放走,喬裝嘅召喚神獸後公民拘捕。
North Korea is irrelevant to HK
新疆同樣受支共壓迫
咁就唔好推呢個post,去推個解決方案post,推到搞手接納
一定一定要冷處理
唔係唔使諗歐盟人權法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞