加泰集會係一場贏左無得分,輸左死全家既賭局

3831 回覆
3241 Like 1304 Dislike
原來攬炒都係有底線
中共出坦克返屋企訓教都係口號

美國幫手搞人權法 我地多謝佢
加泰支持我地 我地唔可以用一晚支持返佢地?
著名五毛認證
大家仲去唔去?
不要怪佢哋.
左膠擁有崇高的理想.
不然就是自私、虛偽
我係唔明點解淨係聲援加泰
一係就聲援埋智利有警暴嘅外國

新疆法倫功成日係Twitter幫手retweet我地香港嘅事,
法倫功仲幫我地好多次拎不反
你地黑白是良知嘅人就睇唔到
四個月都冇幫過佢地

加泰人地post一次香港旗就帶風向要聲援人

唔係偽善/ 風向係咩

一係就一視同仁聲援晒佢地
點解要淨係執着加泰,咁樣帶風向對你地同大局有咩用?
我諗唔明有乜好搞
搞完個集會加泰人最多同你講聲多謝,然後呢?然後沒有了
~依家話想搞已經畀大量人圍屌, 非常分化
~當真係走去搞,又有人到, 大陸實煲大佢,又要搵人花時間向國際解釋
~無緣無故的得罪 主權國家西班牙,同歐盟(最主要係德國)
~刻意同美國公開打對台
真係呢個post嘅topic寫得好好, 贏到盡就係打和,一輸就仆街
你搞全球我無意見
只搞加泰就有問題
支那01同連登風向一致唔係第一次既事
6-7月個陣我出過POST五毛講既野同01係一樣
加泰集會唔係撐加泰獨立啊

就算唔搞呢個集會,黎緊都一定越黎越多人喺唔同場合舉加泰獨立旗,亦會有越黎越多報導將兩地進行比較。呢樣嘢係無得逃避。與其俾外人無限詮釋,我地更加應該主動表明香港人就加泰事件既立場。

我地既立場好簡單:
1. 呼籲西班牙政府和平處理加泰示威;
2. 譴責西班牙警察暴力對待示威者;
3. 沒有人應該單因政見而被判監。
係一次. 加一支
100%
高風險零回報做乜柒
攬炒咪係個後果囉
無美國撐香港 鎮壓對支共係無後果
明未?
武漢一樣鎮壓喇 有無出聲呀
自己都一身屎諗唔明點解仲諗住可以得閒去幫人
同意
好惡架而家總之係想去呢個集會就會比人話你共諜/五毛/鬼 唔理其他手足生死去豪賭架啦

有班膠唔知真心定假
做嘢冇諗下先 分清利弊再說話
淨係有衝勁點得架
為咗崇高嘅理想.
香港人是世界警察,一定要你晒世間上唔公義嘅事
加泰集會唔係撐加泰獨立啊

就算唔搞呢個集會,黎緊都一定越黎越多人喺唔同場合舉加泰獨立旗,亦會有越黎越多報導將兩地進行比較。呢樣嘢係無得逃避。與其俾外人無限詮釋,我地更加應該主動表明香港人就加泰事件既立場。

我地既立場好簡單:
1. 呼籲西班牙政府和平處理加泰示威;
2. 譴責西班牙警察暴力對待示威者;
3. 沒有人應該單因政見而被判監。
巴塞隆拿:「9.29與港同行」集會
(9.29 Stand with Hong Kong - Barcelona)
日期:9月29日(星期日)
形式:集會

有事求人 冇事當人狗
識搞一定係搞搞支援新疆維吾爾民族啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞