加泰集會係一場贏左無得分,輸左死全家既賭局

3831 回覆
3241 Like 1304 Dislike
先唔好講做完國際會點諗, 有手足因呢個其實唔直接關我地事既集會俾人拉既話, 就已經係蝕緊
舉旗已經夠
Oh yes wor
民族自決是國際人權公約第一條第一句
All peoples have the right of self-determination.
我要聲援CATALONIA
如果支持加泰獨立,係咪都支持烏克蘭東部獨立?呢個問題德國法國都唔想答。
警暴問題香港比加泰嚴重十倍啦
Push
你覺得美國今次撐香港係因為要捍衛民主自由咁你咪去加泰集會捍衛下囉

如果你覺得美國撐香港係為左利益,要燒支那春袋嘅話,咁你就唔好去撐加泰倒美國米啦
你哋班偽善撚,自大撚

西班牙係歐豬國家,經濟實力好弱,歐盟都唔會聽佢支笛啦

按你哋嘅邏輯,美國冇義務幫香港,英國嘅義務亦可以解釋話喺回歸後就冇咗。如果係咁,國際戰線就唔會咁成功啦

同埋加泰好多專業人士,知識份子,可以幫我哋打歐洲戰線,歐洲戰線一直都缺乏文宣,呢個集會可以幫我哋擴大國際影響力

之前連登都好多人話舉美國旗,整民主女神像冇用,結果呢?
推!
連登邏輯:一個集會就會得罪成個西方社會
推唔到,大家用下腦唔該
認同說法 幫推
自己香港都水深火熱中
明知係有心人分化

但係本身爭取自決/獨立就應該stand together
話唔去 驚得罪美國既 你諗下自己同班奶共撚有咩分別

同埋無人on99 叫你兜口兜面撐人獨立 講兩句反對政治檢控 警察濫權好撚難?再唔係話 自決自由
得罪講句 咁都唔撐 我真係睇唔到大家係fight for freedom
變成fight for yourself 咋
點解要係你答?而唔係當地人民/議會決定
知唔知點解得4成投票率?
因為有班警察圍9住個票站唔人入呀
咁都冇問題?你用下你個腦諗下啦
就算得幾百人出都會係國際上俾人報成香港人支持加泰獨立,用毅進制仲會俾人講成數以萬計
民族自決是國際人權公約第一條第一句
All peoples have the right of self-determination.
我要聲援CATALONIA
毅進制撐警十幾萬人,咁香港人係咪撐警
火魔法、裝修都有1%炒車
係咪都唔應該做?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞