加泰集會係一場贏左無得分,輸左死全家既賭局

3833 回覆
3241 Like 1304 Dislike
推...
Push
Support樓主
咪鬼去加泰集會
而家好多人屈港獨, 小心被人屈
push
成個post咁多分化撚 幾時各自批鬥
nba 都水深火熱啦其實
foj 作為大佬幫班細既著想無錯
支持加泰,係良知問題

就等於你知道黑警打市民,係唔啱
黑社會勾結政府,係唔啱
黑警無差別攻擊,係唔啱
去唔去由你決定,但我絕不割𥱊
Push
好易比人屈
如果我地Stand with 加泰,咁先頭stand with hk 的議員箅唔算上了賊船?
係咪做多左?
而家香港同加泰既事都係非常政治敏感的, 先唔講係咪撐加獨, 但你呢個集會睇上嚟係將香港同加泰連成一線, 令香港同加泰既抗爭事件變得更具爭議性, 分分鐘搞到兩個地方都變成燙手山芋, 無人想再插手幫.
自己都未搞掂就去撐人, 分分鐘害死埋對家.
如果你唔係想提高香港人權法出事的話, 要搞就搞個全球抗警暴, 唔需要專登用加泰做主題.
屌你老母 我就係想獨立 咁點?
其實點解只搞一個集會淨for加泰?
索性搞到民主自由集會,然後聲援所有追求緊民主自由嘅國家/城市,咁唔係仲好咩?
民族自決是國際人權公約第一條第一句
All peoples have the right of self-determination.
我要聲援CATALONIA
民族自決是國際人權公約第一條第一句
All peoples have the right of self-determination.
我要聲援CATALONIA
有無巴打絲打介紹下催淚煙咩味?
https://lih.kg/1585690

躝啦冷氣狗
撐加泰獨立可以買張機票去加泰撐
加泰有民主自由 係無獨立
同香港情況兩回事
當你自己都顧唔掂,仲去做一個成功左無撚用(我都唔知點叫成功)
衰左隨時仆街既行動,就算只有1%會炒車既我都唔會做
即係你去賭場落注賭一場,賭贏左無錢收,賭輸左輸身家,我賭黎做咩

Agger
去日本啦你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞