加泰集會係一場贏左無得分,輸左死全家既賭局

3834 回覆
3241 Like 1304 Dislike
咁你星期四咪舉支西班牙旗去對沖下囉,喺度講班人就唔搞?
我覺得係贏左無得分 輸左都無野wo
美國幫你係因為利益 唔會因為你支持加泰就唔幫你
再講 美國唔支持加泰但係都無話反對加泰 只係話應該西班牙自己解決(其實trump trump之前對香港講過同樣既說話)
支持加泰只不過係民間自發既行動 既然你都識講加泰人唔會黎香港幫手打狗 唔通香港人又會過加泰幫手建國咩
你都知既野美國佬會唔知?所以支那加泰只不過係取態問題
可以比世人知道香港係企係自由民主果邊 會同全世界同樣支持同一樣野既人企同一陣線
如果自己都唔咁做既話又有咩說服力叫人stand with hong kong?
其他國家國內都大把問題要解決 點解要理你香港人?
就係因為我地而家fight for freedom
睇唔透.唉
人權法未過 美國唔支持加泰獨立
如果真係行錯左一步 或者可以對外文宣我地其實係支持緊民主方面..
但其實特登整個集會會唔會做左多 舉下旗其實就ok
加泰獨立的支持度越來越低……所以西班牙政府可以越來越強硬。香港人支持加泰雙方對話可以,支持獨立連民意都可能輸埋。
咪撚再嗌打倒共產黨驅逐共黨啦
都係把口咋嘛
我哋係要係中共set嘅制度入面爭民主自由吖嘛 搞錯就失歐美支持就輸㗎啦
普選都未做到 獨乜撚野立 一講獨立你得返50萬人支持都冇呀 一步一步黎 一步登天跌撚死你呀
我覺得啦, 麻鷹唔管管雞仔, 點都搞掂自己壇野先啦
唔係自私,而係太多人因為今次活動而犧牲

加泰集會容易失焦,好易關公災難
咁就真係一鋪清

同埋我哋同加泰既運動起由唔同
就咁話支持加泰真係有風險好易比人話鼓吹獨立
香港都未搞掂,支持自己人先
push
人地歐洲鬼佬遊行撐你地果陣對香港都冇實質幫助
咁佢地就唔出黎?

國際形勢下我地唔應該有任何公開行動支持加泰
同意
push
push
Push
認同樓主
無啦啦搞支線
對唔對得住死左拉左既手足

仲要咁突然,鬼到爆
Push
你仲念住靠美國?
嫌美國害香港唔夠?
支持民主自由有咩問題 唔通多人去 美國就唔支持香港? 喺一個冇大台嘅抗爭 有人想支持 我唔見有咩損失
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞