加泰集會係一場贏左無得分,輸左死全家既賭局

3827 回覆
3241 Like 1304 Dislike
出聲啦
Binc
bin
你仲想出咩
樓豬好撚on9
通街都係實況中繼
去同唔去都會比有位入,唔好既入權衡過邊一面傷害卻少
唔去有咩問題? 幾時開始大家思考得番二分法?
*唔去
我超agree
只係打親同風向唔同既野就俾人jill
原來BLOCK漏左你
你班顛狗咪又係自我感覺良好
黎黎去去就係咁話鞭,又比唔到理由點解你覺得自己大獲全勝
上面已經講曬你班友點解打飛機打上腦
我當你"最"客觀理據係就係Reuters果一小段中性報導話有一班人叫人唔好去集會

[url]https://www.reuters.com/article/us-hongkong-protests/hong-kong-violence-becoming-more-serious-but-government-in-control-says-lam-idUSKCN1VH05Y
[/url]"Violence in Hong Kong’s anti-government protests is becoming more serious"

https://www.reuters.com/investigates/special-report/china-army-hongkong/
"A petrol bomb is thrown during a clash between pro-democracy protesters and Hong Kong riot police in the district of Tsuen Wan last month. "

咁我係咪話前線炒曬車香港人做暴徒呀
自私英文係selfish, 同義詞有egotistical, self-centered, narrow-minded同self-interested
定係你地唔識英文,以為果段野係話香港人自私呀
你班顛狗打飛機打到諗唔到野,人地同你講炒車就炒車
你連對家點炒車都答唔出呀
我唔BLOCK曬你班顛狗仲比你班顛狗打飛機射到我一身腥臭味咩
樓豬你真係好撚肉酸

你老味講到自己先識國際關係,講黎講去淨係識講美國利益
係嘅唔撚駛全球登報喇? 係咪想講烏克蘭歐洲人全部on99放棄支那利益出黎撐香港呀?
識少少扮代表 路透出埋文話你地自私撚仲要大大聲話係事實係人之常情
無人好似你匿撚埋喺房日日打字對社會零貢獻嘅撚屌

仲要自己沙盤推演埋事態發展
仲要補多句冇實際效果就唔好做
仲要不斷強調自己無好處就唔好做
而家9up完 事態發展又不如自己所算
仲要沖出黎柒撚懵懵喺到兜如果有幾萬人去又點點點

做軍師都做得醒啲喇好心你 你要做散水撚就去搞9下個活動囉 仲攞番加泰集會出黎講托柒呀
怕你班顛狗打飛機打到眼濛
quote埋比你睇你地有幾戇尻
中計黨又輸 點搞
你係咪又打飛機打到眼濛
我幾時有講過如果有幾萬人
仲答撚左我點炒車,reuters有邊隻字話香港人自私先喇
睇埋你樓上個PO先咬人
去定唔去係各自考量 本身唔係問題

而家樓豬懶醒做散水撚開po屌9所有想去嘅人仲要d理由on77咁
做散水撚就係要俾人屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞