加泰集會係一場贏左無得分,輸左死全家既賭局

3832 回覆
3241 Like 1304 Dislike
全世界冇一個國家出聲
全世界都係仆街
唯獨香港是例外
你覆呢句野真係賤過狗
望下自己929 啲文宣啦
望下自己友舉萬國旗啦
個陣已經有加泰旗 有巴塞文宣架啦
係咪割蓆呀
推呀
我想問下向國際表明香港人對加泰事件嘅立場嚟做乜嘢?
同埋邊個問緊香港人要向加泰事件表態,令到你覺得需要搞一個集會去回答?
Push
支共老屈香港支持分離主義,迫歐美割𥱊,等於貿易戰廢咗美國張香港人權牌
正義係有用
但唔係靠個義字行頭就係必勝
如果齋講情感有用嘅話
我食飯用情感俾錢得啦使乜用銀紙啫
講到底都係利益關係
冇錯.
就算全世界冇國家、冇人撐加泰
香港人都要同全世界唱反調.
都要誓死擁護加泰
其實真心,個法案就過,忍一忍,等多陣先risk得唔得?
大家拗緊美帝會唔會反面,而我地真係唔能夠100%排除呢個possibility, 咁可唔可以等過左先搞啊?
你話我自私又好,乜都好,我唔想因爲一個加泰而衰收尾啊!我地撐左咁耐,流左咁多血汗,死左傷左咁多手足,我唔要臨贏先黎輸

大家行俠仗義,等過左法案先啦好嗎?要贏一齊贏啊
平行時空?8月已經話緊我地港獨啦
國歌都作埋 係咪唔唱榮光 過埋條act 先?
第二段咪答到你
就算唔搞呢個集會,黎緊都一定越黎越多人喺唔同場合舉加泰獨立旗,亦會有越黎越多報導將兩地進行比較。呢樣嘢係無得逃避。與其俾外人無限詮釋,我地更加應該主動表明香港人就加泰事件既立場。

個集會立場同我地反警暴咪一樣。如果你咁驚咪學隔離post咁叫搞手改成支持全球民主抗爭囉
仲要敵人係赤納粹
新疆同法倫功幫我地咁多

你班人權撚一次都冇聲援過人呀
我真係唔明點解要淨係focus加泰
一係就聲援全球受警暴國家

仲有咁多阿sir留言都知咩事啦!

我覺得最多只可以平時遊行既時候舉下佢支旗
專登整一個活動專係支持加泰有少少危險
根本連登已經係平行世界
日鳩日話輸話畫面唔靚話休息
出到外面現場完全平行世界
你而家選擇沈默,
只係反映你唔係真心擁護民主、自由
講到尾你都是係利益主義
收皮啦死五毛
連登根本民智未開
前排又有風向話唔好裝修 過埋條act 先
連黃之鋒都出黎屌鳩你班傻閪

到今日又話 乜乜乜 過埋條act 先
加泰集會係我入紙既,等我簡單講下點解要搞
https://lih.kg/1667946

你驚會發生呢種事就更應該支持搞呢個集會喎
好撚多五毛未瞓留言
做好主線任務先
等過左法案先支持啦好冇?小不忍則亂大謀啊手足
我地而家玩緊政治,唔好剩係講義氣,有勇無謀
人地對我地既恩我地一定記住,都可以表達支持,我都有係Facebook Twitter reddit支持佢地,但搞集會高姿態支持係另一回事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞