加泰集會係一場贏左無得分,輸左死全家既賭局

3832 回覆
3241 Like 1304 Dislike
人地連slogan都係聲援你香港,你連出聲都唔敢就等同落入左第2個白色恐怖,如果真係要咁現實,無問題,你以後唔好再諗拎任何道德光環
咁選舉咪仲廢,如果成立新政府係零分,選舉直頭係負分

一,假民主選舉製造選舉仲有用嘅幻覺畀市民。假革命,真維穩

二,死咁多人,換個無用嘅選舉,對得住死咗嘅手足咩?

三,中美貿易戰千載難逢,就換個根本無用嘅選舉。完咗就無下次喇!

四,緊急法都過咗,立咩法都唔洗經立法會喇!選嚟根本自欺欺人!

五,個個話咩議員啲人工攞嚟支援義士。咪自欺欺人喇!眾籌仲快!

喺你恥笑臨時議會嘅時候,其實最睇得穿,睇得透嘅人根本係想搞臨時議會嘅人!
可唔可以唔好咁自私?
香港同加泰,
贏要一齊贏,輸要一齊輸
未係.
人哋都舉過一支香港旗啦
簡單講句美國都係搞掂民主先可以輸出民主
更何況我哋連人權都冇
其實20號個日有人舉加泰旗
根本無人理
你唔認同咪唔好去囉屌
人係有集會自由呢樣野
兄弟爬山?黑白是良知?

好心你地唔好咁醜陋啦 重學人爭取民主
割蓆?

連登仔用吓腦
連香港都未搞得掂你去幫加泰獨立做乜鳩?
你係咪唔識曲線
仲要係刻意喺24號搞,當晚人權法就上參議會,想問一句個時間點解咁得意?正常集會唔係星期五搞架咩?
明知咁有爭議咁多人反對都唔聽意見
話淨講人權唔關獨立
但黨媒紅媒自然會幫你煲大去獨立到
上到國際又要再澄清
何必做咁on9既事
唔同裝修呀 裝修民意無割
但獨立一定俾人割
D五毛同左膠口吻.
不外乎都係咁
你自己同加泰贏
加泰生與死關香港人咩事?
佢地撐有咩用先,係派左軍隊嚟?定捐左錢?冇嘅話其他遊行舉下加泰旗就夠,搞個集會做多左啦

而且個集會除左係加泰拎光環,仲有咩用先,大愛左膠打飛機?

我地撐冇問題啊,之後冇左美國歐盟支持,個3000個俾人拉嘅手足,死左嘅無數人點算,香港10年內變新疆2.0,到時慢慢撐飽佢

你話我自私就自私啦,到時我地集中營見到啦
加泰我無所謂,但講臨時議會係愚昧,咁我覺得講嘅人係勁短視

唔好話我知,你會覺得政府嗰個區議會選舉係better than臨時議會

如果你寧願選擇政府嘅區議會,我勸你以後唔好再嗌時代革命

呢啲唔叫革命,叫投機
自己無權無自由
何必開多個戰場
push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞