加泰集會係一場贏左無得分,輸左死全家既賭局

3831 回覆
3241 Like 1304 Dislike
時機真係好重要,尤其是而家真係關鍵時刻

參議院一路無消息,唔知Mitch McConnell係咩取態,可能就係等香港人自己犯錯唔駛提前

就算要搞都應該等Trump正式簽咗先好搞

樓主講得啱,香港無take2,加泰衰極都唔會入集中營
我真係寧願搞民主中國集會
1. 等大陸冇藉口講我地係顏色革命,針對返5大訴求
2. 令14億部份人覺醒,不再同我地作對
著名五毛Lion_King都反加泰集會
大家睇路
咁咪抗爭到直至嗰3000人都唔會粉身碎骨囉
你唔係當佢哋condom吓話
四個月嘅血汗
自己諗啦
但而家搞集會嘅人係右派喎
講得岩,話我自私撚都係咁,自己都未撚搞得店,憑去咩支持人先,支持完加泰會有軍隊黎幫你?
人地面對警暴,你支持下佢無咩問題
國際線都有D無乜利害關係嘅地方支持我地啦
都係果句,你地咁撚樣同NBA D撚屌球員有咩分別
咁都要驚輸
push
我終於明點解啲人話連登仔咁鍾意標籤人地五毛,你反駁我都好啊,我覺得你想搞散場運動唔通我又一來話你五毛咩
但加泰其實已經過咗公投 民主係普世價值
佢夠邀請泛民同陳浩天啦,你唔講
分化燃
問題係好多傻仔睇唔透成個大局就話唔去既都係五毛
push
支持加泰 西方轉軚 無必然關係
不贊成只係投機 先支持人國家
政治當然是利益遊戲 但係都要立場統一
唔可以自己爭取自由 民主 轉頭就反人獨立
第日trump 講兩句 話不支持台獨 藏毒 彊獨
我哋係咪又唔出聲 然後隔幾年又似今日睇
陳巧文咁覺得自己落後
我哋只係一般人民 要搞到好大 死人 加國際地位同利益先得到少少西方支持
唔好睇得支持加泰活動咁有影響力
搞西藏新疆好過啦
五六十年代開始極高壓統治,近十有成百幾個藏人自焚
新疆大家就知咩事啦
但呢兩個根本叫天不應叫地不聞,又一定唔會得罪任何人 (除咗支那狗),仲可以重提共產黨嘅邪惡
佢哋絕對更値得搞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞