加泰集會係一場贏左無得分,輸左死全家既賭局

3833 回覆
3241 Like 1304 Dislike
加泰依家係有雙普選 =>普選議員同市長.
仲有個個加泰獨立公投,
西班牙政府在未公投開始,在西班牙國會ban在.
個公投係違反左西班牙法律.

依家加泰明言要求獨立.
依加有人將加泰=香港攪集會,
五毛就可以話你地明支持港獨(加泰=香港).

攪關於加泰集會根本就係鬼所為.
有咁多其他同中共有關係唔攪???
如=> 反新彊集中營,
反中共壓迫新彊伊斯蘭教.
反中共壓迫中國國內天主教.
反中共威脅NBA.

去攪同中共一D關係都無既加泰??
所以話攪加泰個班根本係鬼.
pish
我都唔同意
完全認同,咪搞咁多,自己都未搞掂
我同啲frd唔會去呢個集會,其他手足自行判斷
人大夠ban撚咗好多嘢啦,ban咗=合理?
我經過今次件事先知連登仔咁大愛。
有時間不如去美國領事館請願,要求參議院通過法案,大家盡最後一分努力做,加泰事件遲一步再討論,好嗎?
你見尋晚極多五毛吹奏要出就知咩料
Push
好快塔利班都舉香港旗
到時有班左膠又會出黎撐架喇
呢個on9到...同啲垃圾藍絲話「得200萬人遊行,即係剩低500萬都係支持送中」有咩分別
見到大陸仔Twitter 狂like加泰已經好伏
好奇想知點解點培養呢啲政治觸覺
已經有人舉加泰旗,已經夠料屈加獨,如果冇集會表明立場既話點有證據向國外澄清?
咁點解釋搞手死都唔肯將主題放大

搞手大義凜然標榜三大重點
既然係普世價值, 抗警暴抗政治檢控既點解唔聲援埋其他國家, 反而淨係聲援搞緊獨立既加泰?

搞手解釋唔到, 你亦唔會解釋得到
利申:已被標籤自私撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞