加泰集會係一場贏左無得分,輸左死全家既賭局

3833 回覆
3241 Like 1304 Dislike
stand with Catalunya
依個岩,外國幫香港因為有利益
但你諗下外國幫加泰會得到咩利益?

自私啲講,我地可以以個人身份支持加泰既自由民主運動
但以港人身份真係好??
呢個時間真係應該問下Gphone意見,Rubio想唔想我地呢個時間搞
唔去係自由
但而家擺明成堆打手破壞緊人地去嘅自由
同意
泥菩薩過江
香港冇輸既成本
不嬲抗爭唔係鬥做得多啱既野
係鬥小犯錯
好文必推
港獨撚集會,唔會去
我識Gphone,Gphone唔識我
搞手自己都識佢,問完先再搞啦
推 咪撚去 搞死場革命㗎
無錯,太多豬隊友懶醒以為咁make noise有用
I don't think the host is selfish. He looks at the big picture 30000 miles above ground. He tries to be proactive and anticipate RISKS. That is MATURE way of dealing with decisions ! His concerns about reactions from other stakeholders (USA) ARE reasonable !

Life is a matter of RISK CONTROL since we don't know the future.
Example - The young man did not anticipate danger, did not swing his head left and right to check for popo before he throws the "bottle" yesterday. Absolutely NO RISK control. Result is disastrous - Over 10 years, hopefully not life sentence, in jail.

Being proactive is always more effective than being reactive. People that are reactive respond to some unanticipated event ONLY AFTER it occurs. Proactive people anticipated possible challenges before event happens.

Winner Anticipates !
Loser Reacts !

Which type of learners do you want to be ?
Proactive or Reactive ?

美國,歐盟,不是為了支持香港,而是為了打壓中國而打香港牌。當然政治是互相利用,ok

香港無端支持加泰等於搞亂歐盟。

港人勿去搞亂歐盟,請對準中國。
從來都唔係為攞所謂「國際光環」
係支持加泰人啊!

如果為咗光環,我希望香港人唔好攞到和平獎
千幾個連登仔發反對通知書比加泰集會

劉細良條鳩頭軍師果陣話光復香港時代革命會比人spin去港獨,唔知係咪又係同一班人開口埋口話再叫會輸要停
我都係咁念
點解冇印尼
我見到一班lebron 係到
"有冇發現通常都係凌晨兩三點先多風向po "

what is your point???
你都幾撚自私
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞