[毒撚出城]大英祖國17日回鄉之旅

1001 回覆
143 Like 16 Dislike
係呀,之前都係短途機同廉航多,都算係坐過737、747、767、787、A320、A321、A330、A380,我連E190都坐過,但一次777都未坐過
唔緊要,你鍾意點講咪點講
下半季係11月 raffle
經香港球迷會同official membership 一定會抽到一場?
利啲official membership 買黎無咩用好難build up 到場次
唔係一定有架
所以真係同抽獎冇分別
香港球迷會佢地有咩途徑攞到official 飛? 但抽主場飛係指官網official preseason sale 個陣有一定quota留俾球迷會定香港球迷會內部嘅飛再俾香港球迷抽
估計係留一定Quota俾各地球迷會,不過講緊一場波可能得3-5張,但各地球迷會點分配就佢地自己決定
個mail rail好正啊
忙左幾日一次過追
好掛住紅蕃頭巴士
香港球迷去anfield 應該係最難去到嘅球場其他隊好容易買(問fd借阿記membership買到隊車仔正價飛)
鬼佬地方成日都見到呢啲吊住燒嘅大洋腸, 但好正
係,估唔到機長會開咪邀請
我就係經球迷會買,400蚊
好正,不過你係直布羅陀都有黑雲
因為我買希斯路出入,希斯路離境稅特別貴所以4千幾我當特價
今日都見到EK有平,不過下年已經冇假飛(今年用晒)
去直布羅陀其實唔勁,由西班牙行過去/英國搭飛機過去都好方便
可能係,所以毒撚出城真係要做好準備
我鍾意儲唔同既咭,我連London Pass都要實體證
呢款好似係Daimler Fleetline
70, 80年代香港好常見, 去到90年代中巴都仲搭到
https://youtu.be/eCAVZD5lT_c
Upload多一段Mail Rail既縮時影片
話說樓主買左幾多日London Pass,衝左幾多個景點
兩千嗰個lounge啲嘢食就麻麻,但嘢食唔係重點嘛

agger 要睇波兩千都要比,仲要睇對手,big 6 就更加唔止
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞