脂肪肝

999 回覆
40 Like 235 Dislike
睇得出
D 咁懶嘅人點會做到Zone 2 training, 要佢做到Zone 2嘅心跳率, 轉頭佢就訓咗入醫院啦.
Zone 2 training其實係輕鬆運動下就ok
以樓主咁既身形,可能急步行已經Zone 2
只係佢做定唔做
知啦,會俾心機減,今日午餐食乜好
叉燒飯
痴撚線
日日去行一個鐘
食返琴日個雞胸,轉意粉得唔得?
望下美國
美國係窮人先多脂肪肝
因為冇錢焗住食平價高脂高鹽高熱量食物
歐洲都有少少呢個傾向但冇咁明顯
因為窮人食既野都相對健康

搵到food panda半價自取,正
食呢d ok?
叉燒飯如果瘦又唔落汁其實ok
不過會好難食
樓主,其實最緊要係戒糖 。咩汽水果d唔好再飲 。野食正正常常就得 。我驚你日日食呢d好快就放棄
唔係,因為返工先要食呢d, 我weekend 放假應該食正常減細份

但糖野知道,我成日飲維他奶 檸檬茶 可樂果d 益力多

我宜家唔飲,diet coke得唔得?
有糖既野全部戒清哂佢 真係口痕既zero / 梳打水都可以飲下
做運動啦肥妹! 做適量嘅運動都可以keep到個胸架.
你都係去盈健驗? 難唔難去預約?
你自己上官網買飛,會有姑娘打俾你
你食撚屎啦! 行路行到心跳160, 定係你爬山當行路呀, 咁跑係咪上200呀?
成日係gym room見到D 中年大肚腩大叔, 佢就係聽你咁講行足成年都係咁撚大個肚腩.
我以前日日都過萬步, 都係對肚腩冇幫助, 都係要減食減澱粉碳水跑步先收到個肚腩.
一星期跑5次
100*160%=160…….
???
你連一星期三日運動都做唔到, 學乜撚人減肥. 跑步係可以慢慢加上去, 冇人叫你一嚟就叫人跑一百米短跑, 心跳要keep住zone 2 training 先有效, 自己親身試過, 腰圍都由37吋減到33吋. 肥人初初可以慢跑, 但唔係叫你行路.
我想問下如每日一罐coke zero 會有唔好呃影響嗎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞