脂肪肝

998 回覆
40 Like 235 Dislike
超聲波就得?唔洗抽血?

你係點解會去檢查
係邊度check 咁平 可唔可以介紹下
我上個月去check洗左1300...
你呢刻需要既唔係餐單、唔係運動,而係補充返正確既飲食營養知識同埋身體所需健康營養係點構成,一但你個腦跟上左,就自然會去做,自然買野第一時間睇營養標籤
唔食早餐我自己覺得無咩問題 我瘦底都係咁
果兩餐食簡單少少+ 做運動 好緊要
名正言順食減肥神藥
有咩問題先 師傅
你飲食應該幾大鑊,每日一萬步都有脂肪肝
講起赤字就要請教政府
我同事瘦到排骨仔咁都有脂肪肝
佢話係遺傳 都幾慘 明明好瘦
但仲要餐餐lunch食沙律keep
返工緊要過自己身體健康?
辭職啦!
飲多杯珍珠奶茶先,加甜
日日食菜 係飯都唔食 好快搞掂
真,d肥佬肥婆咁鬼多花臣又生酮又168
總之卡路里消耗>攝入肯定減倒
先當你唔煙唔酒
其實一日食少一餐就已經有用
症狀就係腰圍同成個人肥左好多,連塊面都肥埋,不過好彩手指無肥到,唔係就好大件事。

屋企d 衫全部都要買過,比屋企人話我點解肥左甘多,連親戚都嚇親,同埋因為肥左比人要求分手。

具體症狀就係易累個d ,成個人無精神,最近開始食唔到野。自己開頭擔心係咪乙肝定丙肝個d ,一去抽血驗埋肝功能就出事了。

另外價錢剩係肝功能$300 已經有。
已經比人叫「肥妹」 ,BMI 依家26 到。

但係肥左個胸先會大d ,你會點擇呢?
知唔知道脂肪肝最大係飲食出問題
少≠低
少係指份量
低係指比例
平身食得多咪叫你食少啲, 唔係唔食
肥到有脂肪肝9成9都係高碳水飲食,叫佢地低碳飲水唔明有咩錯
唔好見到碳水呢兩個字就盲反
Low-carb diets may lead to weight loss, they can also cause nutrient deficiencies, constipation, fatigue, and bad breath. There's also some concern about increased risk of heart disease if you're not careful about fat sources.
減肥啦
呢個世界人人都係就死㗎啦,爭在用咩方法延遲死亡出現
有冇飲果汁同酒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞