脂肪肝

999 回覆
40 Like 235 Dislike
無上過數學堂?
講緊你表達唔尋常呀仆街
再者每人靜止心跳唔一樣
有啲肥人/少運動嘅人靜止心跳可能接近100
你叫人一野上160%咪即係叫佢死
睇你有冇恆心姐
我都要返工
一星期都做到5-6日運動
上面叫人一個星期跑三日每次一粒鐘你唔屌?
跑步係要練返嚟, 由3K 開始, 慢慢加上去3.5K 之後4K
返工同運動並存唔難
但真係會犧牲其他私人生活
ching你大部分都啱,但其實奶都要戒埋
笑L死
有時間咪跑囉
有咩問題

你柒咗咪俾人屌
食齋要食好多supplement
食 supplement 都叫易啲你諗你啦
體重下降係最冇用嘅嘢,身形靚咗咪得囉。
你多咗肌肉咪會重咗囉,點解要追求個磅數輕?
唔使理o個D 所謂guideline的
自己需要幾多自己身體會話你知
是 奶都有糖 脂肪 碳水
咁聽日午餐食乜好,除左大快活雞胸餐
其實試過淨係食肉都知唔會便秘
因為肉類大部份都係可以吸收
你都無屎
點會痾唔出
唔飲水先會出事
豬潤食得喎
低脂高蛋白

可以參考下營養師ig page
吊,又話內臟
點解唔試下帶飯?就算坐喺戶外都可以帶飯食啫。成日出去食幾除咗大快活其實冇選擇。
車仔麵同譚仔可以食,揀清湯,米線/米粉/幼麵,餸可以揀木耳/藻/雞肉/牛肉/豬潤/牛𦟌/菇/菜

切雞瘦叉少飯都得
識得揀好多野都食得

https://www.instagram.com/p/C4pvzKiLvdv/

https://www.instagram.com/p/C4vC9SsyWVf/
唔係樣樣內臟都唔食得

參考:
https://www.instagram.com/p/C55huOZvsWx/
你收皮啦
仲o係度講呢個所謂標準
仲夠膽問人識唔識homeostasis
山田洋介篇paper你讀過未呀?
長期腎病要飲多D水都鳩up得出你冇病呀嘛?
人地未使洗腎你係咪要攪到人要洗腎你先安樂呀?
腎病病人每日水量點計你識唔識呀?
唔識就唔好走出黎柒啦
我覺你除咗改變飲食習慣仲要改變下你嘅心態
發覺你好多借口,返工,做運動同食得健康,好多人都做到
你唔改變下你嘅心態,比你驚多兩個星期,到時唔記得左份驗身報告,你又會打回原形
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞