脂肪肝

999 回覆
40 Like 235 Dislike
等睇你過幾日肚餓到仆街
開始左減食量之後點都要經歷自己忍肚餓 慢慢縮細個食量縮胃 如果唔係一反彈仲衰
我已經覺得岩岩好
點睇打減肥針??
肝酵幾多?
就糖尿仲係度生果
究竟現代人對生果既執着係邊度黎
超波無得睇,我係咪要去驗埋
糖尿都可以食水果唔係下下要食高糖份水果
唔識上網睇幾條垃圾YouTube 片就跳出黎9嗡
你係一餐食兩碟燒咪飯
你自己講ratio喎
問醫生意見 自己戒到口 肯做運動先係長遠最好 靠外物你一年半載有好轉都可能好快反彈返轉頭 以前欣宜就係一個好例子
份量分4份喎,唔係卡路里分4份
首先唔好講有冇必要食水果
更唔好講食低糖水果仲難堅持過食低碳
and again, for what?
由細到大都唔食水果
Body check 一啲事都無
即係碳水唔應該多過25%

你自己講嘅
雖然醫生話無用 但我仍然食緊健肝素
我兩樣做齊 結論 都市病 近期驗完血 all指數正常 酵數仲減咗2 嚟緊 10月再照多次個肝
樣衰唔係罪,係不幸。生得醜唔係你嘅責任,要怪嘅,只好怪上帝
但係,肥,就係你嘅錯! 一個人好地地係唔會肥嘅,你變得做肥人,梗係食咗多過你需要嘅嘢啦 喺呢個仲有咁多人捱餓嘅時代,你竟然食咁多嘢? 肥係貪心嘅表現,係唔公平嘅象徵 肥人臃腫畸形嘅身體,已經充分顯示出佢哋嘅唔道德

肥人係罪犯,佢哋甚至比小偷、殺人犯更無恥 一般犯人都會掩飾自己犯咗嘅罪 但係肥人,佢哋竟然將自己嘅罪證放晒響個身上,就好似一個殺人犯拖住條屍周街走咁 你話,見到肥人有乜辦法唔憤怒?

所以,見到肥人應該即刻鬧佢,就算唔鬧佢都要鄙視佢,我哋要透過侮辱嚟喚醒佢嘅良知 喺街見到肥人唔鬧佢,就好似搭地鐵見到痴漢非禮學生妹唔出聲一樣 作為一個有良知嘅人,我哋應該出聲,應該鼓起勇氣挺身而出鬧到佢哋狗血淋頭!

YOUTUBE
https://www.youtube.com/watch?v=rhFbT9FzOv8

SUNO AI
https://suno.com/song/f972eb1a-a0ef-4766-b796-35af661e860c
垃圾
一日都頂唔住
好地地茄蓉果個汁咪幾好食
點會浪費呢
你做緊嘅嘢係慳返你將來做手術筆錢
請問咩餐廳有呢d 健康d 既餐買
呢間咪大快活不嬲有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞