給十九歲的我 張婉婷 #1 fan

1001 回覆
1316 Like 460 Dislike
no la 去到中間已經爛又多VO,眼高手低

一公映就一定有盗片,雖然唔知點盗返嚟。
清小學畢業未
delete post就係weak? 唔可以係怕咗啲屈佢同張婉婷有路嘅狙擊?
無簽公映同意書係事實喎
你自己睇完就知
所以?佢好有成就、套片好有價值就等於佢處理手法係正確?
唔好將兩件事拉捚嚟講啦,好撚肉酸啊
未經當事人同意公映,是否合情合理?
答到上面個問題未啊?
首先點解受訪者一定要俾你睇
咩跟咗你十年好辛苦係垃圾嚟,你個cause唔啱,你嘅辛苦值得咩尊重
隨時一早就諗住公映,又prisoner dilemma氹班女仔簽、呃人有法律效力
呢到d癲狗有道德高地就抹黑異見到垃圾
真阿 好想呢個世界可以無視道德 為社會價值犧牲所有人 咁我就可以睇到好多靚女素人被強奸既av 一定造福全世界男仕 社會價值好高成就
只係作為一個係醫院網有哂record嘅depression病人去疑惑一下都唔比?
學校有提到有提供心理輔導我冇懷疑過佢情緒真係出問題喎
好睇
好感動
督入去係假嘢,睇唔到
你睇返我上面打咩
我咪話無簽公映同意書
呢個世界閪人少咩?
反正唔係拍佢 佢梗冇所謂
連登真係好鐘意用強姦嚟比喻所有事
好肉酸
仲以為好風趣
//其實有啲難想像一個精神出現咁大問題嘅人仲會搞亂兩者//
嗯,你講咩都啱,你無錯,係阿聆錯,佢搞錯晒,
佢係有問題嗰個嚟,係我錯以為阿聆正常發表自己感想。
成個post問左n次
樓主只會扮睇唔到
淨係識瘋狂loop香港人唔deserve乜乜柒柒
都唔知呢啲垃圾價值觀有咩值得保留
真係難聽過粗口舊校友都唔持平講嘢,俾我感覺完全係阿聆講乜都錯。
心理治療咪就係唔開藥,用同你對話嘅方式去分析你個人情緒問題原因同做吓樹窿聽你抒發囉
你覺得個心理學家本人同我呢個patient講嘅嘢可信定你google搵句自己都唔知咩意思嘅字可信

臨床心理學家不會也不可以處方精神科藥物,一般而言會運用認知行為療法(CBT)等,以對話的方式(Talk Therapy)治療心理疾病。
https://treehole.hk/psychology/%E5%BF%83%E7%90%86%E9%86%AB%E7%94%9F-%E8%87%A8%E5%BA%8A%E5%BF%83%E7%90%86%E5%AD%B8%E5%AE%B6-%E7%B2%BE%E7%A5%9E%E7%A7%91%E9%86%AB%E7%94%9F-psychologist/
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞