Toyz:我對香港毫無家鄉情懷

1140 回覆
632 Like 2120 Dislike
講得岩阿師兄 所以我等緊睇佢仆街
條友出名就係利益行頭
為錢同晒所有人反檯所以先翻香港HKE
之後又同鍾反檯先去做直播搵食
咁都欣賞你都on9
關心佢有咩用 咪又係幫唔到佢
香港仆晒都未到佢仆啦 天真
班香港觀眾日日洗人版幫到香港啲咩呀講真
某程度上佢早啲咁表態仲好
好合理比我係佢都會咁
ON9 老馮支持你班友 屌佢果班友咪日日打卡黃店冷氣軍師
對佢黎講
香港呢個地方比左好大陰影佢
佢唔想支持我覺得可以理解
佢唔出聲diu就算了
求其啦條垃圾係咁瀟灑豁達就唔會612之後比人屌爆扮死狗

純粹見就快一國一制佢喺台灣食花生,懶得扮關心香港啫
抵佢比洛兒飛,大事大非人矮又小氣
人地由S2 (2012) 係高登 比人狙擊到而家(2020)
當中連有錢佬鐘培生出埋手,沉左1~2年
佢都仲可以翻到身,到而家youtube 成50萬sub
香港人係整唔死佢

同埋佢而家係台灣係開晒公司, 請晒台灣人做佢員工, 下一步就係入籍
呢樣我就唔清楚啦
唔知佢有冇係台灣選總統果陣出過聲
香港無人比錢佢咪無情懷囉
叫佢表態嗰班咪戇鳩囉,依條友往跡咁差都仲心存希望
講咁多Toyz一定係垃圾
自己想過歐美打比賽
用打假賽要脅
結果比人告到狗咁仲咁串 仲出書話自己冇錯
真係垃圾
我mixed up 左
連登初開lol post 即係當年高登果班
android lihkg, iphone ihkg
咁咪反到佢仆囉
返大陸丫
好正常姐 香港咁撚垃圾 衰撚過大陸
另一個po 留過言 直cap
不過toyz真係條片都好啲 但佢個回應真係十足廢老廢中 將自己嘅不愉快當曬係全世界逼害佢 好老實啦佢拎s2冠軍到HKE 大把人都覺得佢爭光 上曬神台 後尾又簽到英皇 順風個時又唔見佢個呢啲 根本就睇錢

我只係覺得 同呢啲淨係睇錢嘅人冇野好嘈 佢根本由心底入面完全冇放過民主甚至成個香港 咁仲同佢講乜 晒我地時間
但是我哭以巴開火很牽強
連衛兵
台灣仔jer住佢仲多過香港人jer住佢啦on99
上次反送中個單跪低咪又係因為得失台灣人驚打爛飯碗先死死氣道歉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞