Toyz:我對香港毫無家鄉情懷

1140 回覆
632 Like 2120 Dislike
乜鳩當初又係佢自己承諾啲嘢
宜家又拎埋啲乜鳩無情懷出嚟為自己開脫
佢係虛偽雙面人根本係不爭嘅事實

個陣佢自己柒到一半
又要道歉笠返個頭盔承諾乜乜柒柒
咪俾人感覺佢係願意表態 啲人咪久唔久又問下佢
如果佢上年直接擺呢篇嘢出嚟 最多俾人屌一排
今時今日咪無人chur佢囉
toyz串到咁都可以話同達哥一樣
依家就戴個頭盔,話自己無情懷,香港唔支持佢,比人逼表態。
出嚟賣下慘又氹到班台灣觀眾支持佢,站係不敗之地發大財仲理你香港發生咩事咩。
我唔否認有班人真係好煩係佢個台洗版,不過佢地只錯在信錯76toyz,以為佢當初真心反省。

仲出嚟護航嘅「toy屎家軍」唔該收收皮先,唔想見到有班人係到盲撐,認清事實,認清76toyz啦。
反黑即白 勁喎
非黑即白 打錯字自膠
Agger
上年又要用曬廣東話道歉
話會反思 多關注社會咁
依家話香港關佢鳩事
但啲片又會用下港人身份做話題

唔係要逼佢愛港
但佢人品好有問題
講真我撐佢呀
就好似因為某D事, 你跟咗後母生活好多年,咁大咗你對親生老母冇感情,理得佢死都係好正常

仲要有d垃圾香港人最中意屌自己友,加埋班on9黃絲日問夜問,我估amazingJ同toyz都係差唔多諗法
我唔知其他人係點
但我自己完全唔撚在意佢黃藍
純粹覺得佢看風駛舵好嘔心
而佢班FANS扮盲仲嘔心
利申 無睇呢舊屎開LIVE 無迫佢表態
咁佢就咪撚之前套光環 po 721 d野啦 我套落佢思棍到? 好似係佢自己要關注先架喎 做佢打手咪咁明顯啦
思想
其實佢味表態左
光復香港五大訴求缺一不可,林鄭月鵝下台吃屎,表態完
個問題係告佢單嘢佢係咪覺得好不公先?
如果佢真係違約咁告係合理
如果連合約精神都比佢講成香港壞處,咁不如返大陸啦
https://youtu.be/eEmRX60wPJs

邊條撚樣仲撐條死矮仔嘅 你睇吓人哋土生土長嘅台灣人講咩先
鬥完香港人黃 而家連台狗都要鬥埋黃
鍾培生比份長約佢
係佢簽完又唔滿意反骨想走佬 = 香港乜都冇比過佢???????
得你係同人鬥王姐 人哋真心係想幫香港人
睇台灣仔啲留言就睇得出有幾無知
如果香港比中共搞死左
希望中共即刻搞埋台灣
即係公眾人物冇言論自由 你就講乜都得
黑白是良知

畜牧你好
可以唔愛港
但唔使專登講出黎
WIKI連我都改到啦
呢D叫消息來源?
你講到似層層咁就淨係得個WIKI?
咁佢其實冇講錯諗一諗好似陳偉霆都係咁
當初佢未紅得起嗰陣係香港係人都踩佢 得其他地方嘅人睇得起佢 咁人地走出香港都正常
再問返香港有危難嘅時候佢點睇香港 唔踩多腳已經好好
都係個句
佢自己弱智造成嘅問題憑咩推落香港到先
香港逼佢簽比鍾生?香港逼佢違約?香港逼佢還2千萬?
先勿論香港係咪真係冇比過任何野佢
所以佢d不愉快經歷係香港造成定佢自己造成講下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞