Toyz:我對香港毫無家鄉情懷

1140 回覆
632 Like 2120 Dislike
係呀係呀你講到個個都唔知本書內容真確
咁你又咁肯定鍾培生係得閒無事搞鳩佢?戇鳩鳩

佢無話支持中共 但佢支持送中姐同埋幾十個comment 講緊佢雙面人
又香港加油乜乜柒柒
又咩「這是香港721發生的事」
得閒無事又用港仔個名拍片
轉個頭又關我屁事

得喇得喇總之toyz無錯 都係世界嘅錯
連登仔係紅衛兵 連登仔係小粉紅
繼續乖乖地睇佢幫大陸陪打網賣廣告喇
依家又合理化?達哥死得好無辜
大把人16歲都未有就出黎保家衛國
住左16年冇家鄉情懷
太遲喇,屌走曬同路人
連違約都可以合理化 就知班fans真係無撚腦
用連登仔標準,係咪鍾生打手vstoyz打手?
仲未有人駁
錯了,我一直都覺得佢地2條友私下係有傾計
唔係網上睇到咁差
BTW 點解香港人硬係咁鍾意去人地台(TOYZ/微辣) 刷存在感
達哥都係咁反啦,攪到成年無得睇
班「TOY屎家軍」轉移視線去鐘生個邊,因為鐘生件事我地真係好難有個好實既結論。
其實TOYZ應該係中立撚黎
佢又講政治冷感,又話香港係大陸一部份,但時不時又講武肺抽水
可能佢依家賺錢既方法根本唔受政治影響
「toy屎家軍」不願面對的真相。

呢個case好明顯如果今日叫佢為香港發聲嘅係台灣觀眾,我好肯定佢會狗衝出PO,發揮「自身力量」。
個啲咩無情懷,香港無比咩佢>all bullshit
咩logic,唔撐香港人就係藍啦
咁如果佢黃紅藍都踩晒係咩立場
ppp
屌柒左sorrrr,真係冇追
一開始覺得係香港人對選手好刻薄逼走人,
原來佢都真係幾仆街,又話可以接受,跟住又唔想比

btw 一簽簽10年都幾on9,外國選手兩年轉一次都唔出奇
其實佢10幾歲都賠到2千幾萬算勁
當問人借都好,身邊個個都富貴
唔係fan,係冇追
啱啱先google,原來都幾仆街
明明勁識做人都要比連燈仔笑
達哥一直都無辜 係有班反達借題發揮
don't give a shit
你老母生左你咁既ON9仔
盲撐 你咁樣既質素真係出小句聲當幫忙啦
一陣76toyz見撚到你越描越黑 真係多得你唔小
你敢話佢冇利用過香港人呢個身份?
我真係笑撚左
咁又叫盲撐 你老母就真係生撚咗件弱能出黎 連衛兵真係好鍾意講唔贏就屈9人
佢自己講 香港比唔到啲乜野佢
台灣就唔同喇 扮小丑氹班觀眾開心又有錢收
養到佢肥肥白白
比台仔屌撚到仆街個陣咪又係扮死狗出黎道歉
屌你老母正常人理解都係 邊到比到野你就討好邊個啦?
香港比唔到野你 你就不聞不問
咁你當初歉都咪撚道啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞