Toyz:我對香港毫無家鄉情懷

1140 回覆
632 Like 2120 Dislike
根本有d人想逼到全世界都反共支持香港
大佬你咁同中共有咩分別
其實係香港人諗得自己太重要
伊拉克阿富汗夠打緊仗啦
又唔見你關注下?
根本wfc香港
就好似我地wfc伊拉克阿富汗

係有報紙報 得個知字囉
知完就算架啦
我地咁睇人嘅時候
其實人地都係咁樣睇我地
我就不嬲佢fans 來 講真睇佢直播 間中都有人叫佢廣東話講下野直播一陣咁 佢每次都唔肯
其實佢都係一個利益主義者 講真donate 佢既十個九個台灣人 一個香港人 佢自然唔會睇香港人面色
你試下佢90% 香港人donate 你叫佢表態佢會唔會咁串
我只能講 佢只係一個普通既利益主義者 如果有一日中陸人donate 佔佢90% 佢就可以做護旗手
講咁多大話都有咁多盲粉香港真係唔會有
想知佢比生可可告成點
個logic 唔關econ事係‘居住權利’呢個terms 既解讀,如果外國人租地方俾本地人住會影響本地人居住權利,咁係咪本地租戶都做緊同樣既事?

咁in general ,成個稅制對本地人同外國人既租金收入都要調高?
應該加埋依段最新既
https://youtu.be/Ai3CJWF1nVU
下面班人駁唔到就扮睇唔到
香港對佢Career都冇貢獻,唔通格硬要佢讚香港,要感恩?咁同小粉紅有咩分別
呢條垃圾本身就想奶支那條水好耐啦
不過比HKE份約綁死左先冇得接大陸job
到最後雪到凍晒支那班人已經唔show佢 佢先繼續做台灣市場
左上個個台狗都話唔好講政治
齋unsup係唔夠的
Report+dislike
認真我有睇過佢片
佢成日山長水遠去宣傳台中台南小店
其實冇咩所謂 每個人都有自己既諗法
但呢世都唔洗搵後生仔錢
唔通toyz就好撚有個人操守?丁特前排先開聲撐完保護傘,話有乜事可以搵佢幫手
人哋台灣人都咁撚有雷呀
痴撚線
公道講,睇住佢打s2
果陣幾多人屌柒佢-6
一路上冷嘲熱諷
仲要同hke矛盾左咁耐
支持既人幾可?將心比心換轉係大家
係一個地方過得咁唔開心唔通仲會支持?唔淋你紅油咪算咁係咁
而且又冇支持中共
我估佢心入面屌柒香港人添
唔講出黎姐,你試下佢唔靠直播搵錢
啦啦聲屌柒香港
香港人投訴之都你估流
我覺得算係咁
條片睇唔到,有冇backup
條公道伯好撚嘔心
期待佢俾人告到破產嗰日
點解要執著要條on9仔表態
睇佢款,都唔似會關心台灣政治既人
佢屋企人同有朋友都會係住香港掛?
仲有佢細個都係住香港
如果你有住過伊拉克阿富汗或有朋友屋企人是但一樣係果邊都會wfc嘅心態?
支持鐘仔繼續搞9佢
成班話香港對佢CAREER 冇影響
想問鍾共投左資咁多落佢度又睇唔到?
佢份約本身係LMS 係好撚柒高
加埋MARKETING 等等投資
咁都叫冇投資?
的確佢成名係S2 TPA 但HKES 鍾共對佢既投資就當睇唔到話香港冇幫過佢?
今次覺得76 toyz 真係冇錯

今日香港的確係自由,良知問題
但76 toyz係香港真係衰到貼地
仲要係咁俾人迫佢表態

所以都理解佢點解會講到咁盡
人地厭份約綁死佢搞到佢冇得上大陸奶共賺人仔呀
LOL主播主嚟講丁特嘅能度好好多
不過都奈Toyz唔何...
https://youtu.be/eEmRX60wPJs
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞