Toyz:我對香港毫無家鄉情懷

1140 回覆
632 Like 2120 Dislike
咁你咪講吓個重點係咩囉
根本換轉係你
喺香港要住劏房返幾份part time搵食
唯一擅長嘅打機畀人話自己串過馬撚
跟住去到台灣一下做咗世界冠軍
米飯班主全部都係台灣人嚟
由地底泥一下變到萬人景仰
以佢同一般讀唔成書嘅人一樣嘅程度
佢做嘅決定真係冇得彈㗎喎
咁台灣大選佢有冇出過聲
who?
全部香港人unsub
同個電子妓女一樣靠扮可憐賺錢
76toyz貪錢方面真係世界級
一開始為錢搞到要解散TPA
之後就為錢想返大陸打比賽
就各種爆黑幕 想強行無視HKES張合同
結果咪比鍾生告到pk
都唔明點解佢仲係咁多fans
明明d行為低劣到咁
惡過共產黨
剩係講佢係香港大到16歲
佢憑咩話香港冇比過任何野佢
上面都唔止一位清提過9年免費教育啦
讀唔成書 既垃圾 分析能力差搞到自己要陪2000幾萬 咁on9 你只違反合約在先抵撚死

比條女飛都係抵撚死
有人care過你呢個垃圾表態咩?
上面大撚把人講咗喇
上年撐完送中又道歉又香港加油 721又出post
平時久唔久又用港仔牌頭拍片
宜家出嚟同人講「香港國安法關我屁事」
自己貪錢俾人告又賴落香港人到

呢啲咁虛偽嘅人無錯無錯
淨係睇條精華就覺得條友無問題
完全唔睇前文後理唔怪得咁易俾人帶風向

既然佢講到香港人陷害佢 對香港又完全無感情
咁當初扮咩姐 道咩歉姐 加咩油姐
唔好一陣又出嚟道歉話自己對國安法無完全了解就發表意見

班fans驚自己無藉口睇76toyz咪話佢無錯囉
寧願屌自己友連衛兵小粉紅都唔願意認清事實
pin this la
老實講依啲世界仔樣多數仆街黎
睇穿香港人本質同支那一樣,都係逼人要表態,唔表就係奶共要封殺
我唔覺佢咁講有咩問題人地有果句講果句,又唔係話支持中共,明白大家好想知睇開果啲明星/youtuber 咩立場,但個個都追問一次同追屌國慶冇講祖國生日快樂啲粉紅有咩分別珍惜夠膽表明立場既人好過啦
Toyz就算作為一個台灣人都係仆街黎,表態呢啲不嬲都係用把口去撐自由,作為公眾人物盡綿力,要人逼就已經唔係同一回事啦
佢又唔係支持中共又唔係啲咩愛國小粉紅又走咗去台灣住算數啦無謂喺度追擊佢
唔計條on9,

你最後果句又岩wo唔通當人聖母
我真係笑撚左
依家既表態已經唔單單係政治立場既問題
係事非對錯 唔理你藍定黃
係咪對同你持相反意見既就以可暴力去打壓先
唔係叫你一定要出黎屌鳩777
但你唔可以一句話對香港無感覺就無視香港政府利用班狗黎打壓人民呢個事實
樓上班傻仔根本無視左道德 良知呢D做人準則
如果下下都事不關己 各人自掃門前雪
咁你有事果陣係咪就唔會求救
單單除左9年免費教育 仲有公營醫療既保障 香港既交通運輸
即使你無去過公立睇醫生 但中間對你個人既保障都唔可以忽略架?
一句無受惠過就推曬自己曾經享用既福利
呢種人真係好撚嘔心
個陣扮手殘 好多人都選擇性唔記得左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞