Toyz:我對香港毫無家鄉情懷

1140 回覆
632 Like 2120 Dislike
16歲拔尖升大學,福布斯頭100名30歲以下創業家,你話人係on9仔
人哋又無話中國好
話台灣好啫
訓醒未? 定我未訓醒? 佢係講緊香港好好?
丁特係台灣人日日都屌啦
人地係覺得件事不公而表態
佢就係有情懷(有過好處)先表態
我唔理佢對香港有冇情懷
呢d 野唔一定係香港人先可以關心

平野鈴子係日本人 佢為香港出左幾多力?
佢係日本好食好住做咩要搞咁多野?

冇話一定要toyz支持表態嘅
但佢人格就一定係垃圾囉
因為呢個地方冇俾過嘢你就唔當係家鄉
咁依家出嚟嗰班手足香港又俾過啲乜撚嘢佢哋
又其是97年後出世嗰班連bno都冇呀
你要賠2000萬唔撚係呢個地方害你㗎
你唔當自己係香港人唔緊要
咁你就咪撚用香港個名拍片搵食啦
乜撚嘢港仔試港式飲茶 港式餐廳
你唔撚係港仔 你台仔嚟㗎
柒碌toyz最叻就係扮可憐加煽情bgm
次次玩呢招都冇死
佢拍vlog去評港式茶樓/茶餐廳啲嘢食正唔正宗、好唔好食嗰陣會話自己係港仔
咁算唔算呀?
總結:你不會簽合約你要先講
佢不理世事就唔撚關我地事
問題係反送中嗰陣佢話自己政治冷感之後比人圍屌
少左觀眾跟住出黎道歉
之後又講721想撈返D油水
依家又出黎話國安法關佢柒事
你用小粉紅做法其實對件事有咩幫助?
唔見得你反佢跟住d會多台灣人撐香港
大佬你都話比台灣人睇,咁佢講出呢d野台灣人識自己判斷架啦
佢地唔係冇腦,如果有人繼續想睇你逼唔到佢地
唔係下下都好似支那小粉紅咁就成功
平行空間
呢樣真

彈出又彈入

有時就借香港個名嚟搵食
有事就割蓆,全香港欠咗佢

反送中個時、再之前都已經係咁
功利到仆街
英皇咪又係貪佢香港人個朵
不過toyz fans應該唔會計
準備又出道歉片
台仔睇清楚佢呀,無料架條友,睇Stanley花輪特哥好過。
條片睇唔到?
有幾小粉紅阿 小粉紅做法即係點?
我屌鳩個香港人都要睇台灣人面色??
好心你咪咁撚on9
我覺得完全冇問題啦
佢話自己唔係香港人唔理香港事完全係fair statement 前題係佢以後唔好再用香港人以個身分
既然佢都唔再認自己係香港人我都唔明點解佢要比人鬧 同支那人逼人認係支那人一樣做乜啫
咁樣都可以拉黎講 佢去食個樣野所以講自己係香港食個陣係點 佢有係咁強調自己係香港人跟住繼續講普通話直播?
由高登踩到去連登
而家想人表態支持自己

一早講左連衛兵一定會搞死依場運動
無人係聖人咩都理性對待
越窮越低學歷越易轉軚

無錢平平地食個m記又要屌
打份頹工唔可以遲搭地鐵又要屌
放工玩隻game又要屌
咪撚ON9啦
佢之前話自己政治冷感係比台灣人屌到出黎道歉喝
跟住扮關心香港先開始多返人睇佢
依家又出黎話國安法關佢叉事
拎香港黎刷完存在感又踢撚開香港?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞