Toyz:我對香港毫無家鄉情懷

1140 回覆
632 Like 2120 Dislike
WHO
事實係香港人 見佢仆街果陣 瘋狂恥笑 打落水狗

香港人果格 本身就臭

有利益就有情懷
2020年仲有人撐隻胎屎
係連登中立衰過藍呀
胎屎同達哥一樣 邊到有錢賺就企邊面
老實現實啦
比著係你你都會同佢地一樣
例子:A收大陸錢, 冇良心唔係人奶共(自己冇份)
自己收大陸錢, 香港事?唔知(自己有份)
錢未係你面前,講到幾有良心人性都可以
輕輕一推以便「TOY屎家軍」查看及回覆。
唔覺得有咩問題
距都落地生根喺台灣
算係咁啦 冇咩好評論 條友又冇為利益奶共 真係冇咩對唔住香港人
我地係連衛兵我地係小粉紅 滿意未?
但都覆咗#591先喇 個位巴打推咗好耐唔好再盲
其實我都覺得佢無錯
只不過係一個正常理性既一個人
而我都會係咁諗
同埋我覺得好多時真係只係香港人成日都感情用事
唔講佢個人
講其他國家地方 熊香港發聲其實都唔係老奉必然
所以唔需要攞其他國家黎作比較
同埋你地有好多人真係好感情用事 反而可能遲早害左自己
唔講佢個人係咪冷血 但佢的確又唔係話錯喎
咩話題幫佢做到效果
又吸引到台仔donate
佢就企邊邊架啦
連登仔見人理性啲就感性撚上哂身架啦
鍾生合約精神
日撚日去人地直播到洗板 想唔講都唔得啦 唔講支持你地又唔撚滿意 冷感又唔撚滿意 大撚晒啦你地
我覺得係你或者某部分人太鍾意感性角度睇野
唔係講緊黑暴
而係見到啲人理性就覺得人地仆街
一個賤過地底泥嘅垃圾都有人支持
真係好funny
TOYZ無問題呀, 佢又唔係幫港共支共站台, 連登仔係咁, 憎人富貴嫌人貧, 搵到錢又話人地眼中得錢, 搵唔到錢又話人地小丑垃圾日日屌尻人, 又問人做咩發脾氣
我只搵到消息來源只係支那01既一篇報導咋WO
而且我搵唔到一個叫forbes top100 young entrepreneur 既野WO
有無得FC下先?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞