Toyz:我對香港毫無家鄉情懷

1140 回覆
632 Like 2120 Dislike
人地咪問緊你出聲未lor

成班人追住個對件事無任何幫助ge人日日狙擊,人地又唔會因為你地搵少幾多錢,你地d時間就浪費係人地度
除左話on9都唔知講乜
條女上電視紅左之後就分左手
已退
佢擺到明係唔只係政治冷感
佢係唔鍾意香港
你明唔明個分別
真心有支持
咁點佢都唔會擺係個心度
因為我幫唔到佢搵錢
支持過米算
正如我一直都好鐘意謝安琪
都無出過聲 我無怪過佢
可能有一日佢撐政府出聲
我隨時預備好拍片燒撚晒d碟
唔愛香港還唔愛香港
如果見到極權政府搞緊一個地方 佢都可以話 「因為我唔愛呢個地方 所以呢個地方既人你死你事」既話 咁呢個人都幾冷血仆街

冷血仆街唔緊要 你唔係名人 你自己同FD講 冇人理你
但你放上公眾平台講 公眾平台既人就會渣住個道德規範黎講野既 你講呢D野就實比人屌柒

唔係叫你做大愛左膠 神愛世人 一定要好熱愛世界抱打不平
但面對呢D唔公義既事 你係冇乜感受 唔想出聲咪當睇唔到 算鳩數囉
你仲要係度發悔氣 係度數臭香港點對你唔好 所以今時今日自己點WFC香港 姐係火上加油姐
認同呀 師兄
佢都唔係第一次講錯野
浪費時間係小丑度
真係無謂
成個post一群道德塔利班
https://lihkg.com/thread/1217897/page/1

條友2019已經奶緊共
on9 呢個世界大把人為武肺發聲啦
幾多人拍片、創作為醫護打氣、鼓勵人stay home?

唔知既事情就冇得講啦 家陣就算佢台灣人 香港發生既事同佢都係好近架 你以為台灣真係永世咁安全一定唔會變香港?

如果對世界既野不聞不問 問到都唔講仲要ban9人
呢啲仲衰過豬

好一句我出咗聲又點 on99
點會無人支持佢,大把傻仔J佢香港之光咁,我見一個屌一個,條友撚有當過自己香港人
唔係好覺有人屌佢廢青 至少我無
衣家有第二條大波妹屌 但個樣衰d 上一任係幾正
佢CG果陣已經賤過狗 點撚樣支持呀
佢係香港人= 我地一定要支持?
當時都有人咁講呀
我咪話你唔撚去支持689?
佢未拎世界冠軍已經比香港網民屌緊
了解一下
咁佢又做乜要支持你姐
點解要為你地發聲
你地屌左佢差唔多10年啦
我會繼續屌件垃圾呀
佢支唔支持關我撚事
你有錢比佢咪會出片道歉囉

咁多人去佢台叫佢表態只確係好on9
正如你會唔會真心膠去777個fb叫佢支持抗爭一樣咁撚on9

toyz人格有問題佢只會為錢去做決定
當香港真係有機贏到佢就會叫光復香港架啦
唔洗叫佢都仆住做
佢未入TPA個名已經臭過過街老鼠
心水Ching
條76toyz 成日彈出彈入,除咗屌76toyz,我仲想屌醒佢班腦粉,特別係香港個班,人地真係當你地condom一樣,依家借你地賣慘,香港點樣累佢,又逼佢表態嚟搏台灣觀眾支持
每日一推
「Toy屎家軍」見駁唔到,已經轉場去第二個PO
你地咪繼續囉
不過唔好再問人點解憎香港
你地有份造成
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞