Toyz:我對香港毫無家鄉情懷

1140 回覆
632 Like 2120 Dislike
佢成名之前有撚人理佢
搬走左但又講到中國幾好幾好
雖然佢係大仆街 不過呢句你講錯左
佢冇搬出香港跟住講香港幾好幾好
躝啦劉偉健屌你老母睇你可以電莖多幾耐
連登仔睇唔順眼嘅人
:屌一早唔睇好佢,死奶共狗
跟本就係將個人情感加埋政治因素施加落其他人度。
原黎仲有人睇呢隻冷凍小丑架咩?
佢只係一隻讀唔成書
又太矮冇去到考狗既狗
究竟係抗爭時期連登屌人係原罪 定 Toyz打手係到做緊野
客觀啲講你可以話佢無為香港出聲
但係佢表態對香港無家鄉情懷真係無問題
即使幫既力度唔大,都叫幫緊啦

台灣又處理緊香港難民
英國九月處理BNO平權
美國國務卿蓬佩奧啱啱先宣布香港自治受損建議取消優惠

其實人地唔係老鳳幫,真係要多謝每個出過黎、Twitter戰線、國際遊說戰線、在英港人俾壓力MP、攬炒巴、肥彭呢啲手足,將香港問題升級到國際層面,升級到抗共保自由既問題上,香港先撐到今日。

唔係一早澳門咁。
其實真係唔輪到香港人出聲
但台仔就有資格了
依家屌佢係屌緊佢個價值觀
佢果個價值觀同港豬一樣 有錢搵先至關我事 冇錢搵點解要理?政治關我乜事?
你屌得港豬掛住搵錢唔理香港變成點 點解唔屌得76toyz?
上面有人講:屌佢啫係感情勒索 同小粉紅一樣
依家係講緊我唔鐘意呢種價值觀 所以屌佢
佢可以繼續佢價值觀 我都可以繼續屌尻佢死仆街
由幾時開始(我唔鐘意一個人既價值觀)呢件事變成感情勒索?
咁點解屌港豬? 你唔走去愛埋佢地一份?
香港對佢Career都冇貢獻,唔通格硬要佢讚香港,要感恩?
冇人話要佢感恩要讚香港
依家講緊價值觀 即使唔係講緊香港 而係其他地方都係一樣
普世價值都唔支持 咁樣都冇問題? 你係對人定對事?
D人迫佢回應係有問題 但係佢可以選擇唔回應 回應手法都有好多種
依家佢咁樣講野法 唔屌佢老母?? 其他港豬咁樣講野法一早比人屌到反皮
既然佢今次咁樣講野 上次點解道歉? 咁虛偽都唔抵屌?
都係果句 你地到底對人定對事?

佢唔愛香港 冇所謂
問題係佢言論中表示出佢唔在乎民主 只在乎錢同利益
冇為佢帶黎利益既地方變成點都唔關佢事 政治唔關我事
呢種勢利就係點解大家屌佢既地方
而你認同緊佢 你覺得佢又冇講錯 某程度上你啫係認同緊港豬
重視利益 輕視民主 輕視普世價值
呢種仆街 抵屌!
點解人過左台灣 都係香港搞到佢? 仲搞緊?
根本係啲觀眾on9係都要將政治同電競拉上關係
同中共一樣
被香港人
香港人屌佢 佢唔CARE嫁
台灣人屌佢先會驚
上次話自己政治冷感已經退訂左 轉左睇花輪(佢今日ig有出story share立場新聞既post) 垃圾76toyz收皮啦
如果佢身無屎 撚洗賠錢咩
講無錯個堆係咪on9
而家講緊自由民主正義同統戰
一句講晒香港無支持過佢就算?
76唔認自己香港人其實唔奇
但你生活工作係台灣
支那收完香港下個就搞9佢
成件事已經關乎到良知同自己未來
咁樣都可以唔表態?
咁多細路睇佢台 有d責任感都應該灌輸正確既思想啦
仲要用屌9香港人既口吻
你夠用香港人既身份得到左好多啦
之前又話香港加油
過左陣就屌9人逼佢表態
終於有人話聽
見到個topic咁多負皮

其實都有好多人去左外國都唔想理香港
本身都唔想住所以先去外面
條片冇左? 有冇backup?
好煩啊呢啲po都上熱門
佢表唔表態真係冇人想知
講真 你係佢stream到問佢藍定黃 有咩睇法咪姐係擺佢上台
之前政治冷感單野已經知佢咩料啦 仲睇佢既人expect佢講d咩
除非佢自己主動講 如果唔係你日日煩鳩住人問人點睇點睇有咩意思
答藍你又唔鐘意 而家直接答無感覺你又屌

利申: 唔睇講普通話台
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞