Toyz:我對香港毫無家鄉情懷

1140 回覆
632 Like 2120 Dislike
玩陸服 幫大陸app賣廣告都冇問題
大部份香港人睇片都要開AD BLOCK 已經講完啦 都已經唔講有冇DONATE
由頭到尾都無人將個重點放係佢同鍾培生之間仲話有爬文,一係就你閱讀理解拎U
btw 自己唔違約人地點告鳩佢 自己唔出書鳩噏人地點搞鳩佢
發現我個PO一出現就會即刻比人洗走
都係繼續推先
做實況又有邊個唔係做傻仔,依樣野大部分實況主都係咁,人前人後兩個樣,唔on9邊有咁多人睇佢?事實黎,而且事實係佢的確好適合做傻仔普遍觀眾都唔係特別鍾意睇技術台,多數睇d人搞下笑,做下on9野會更吸引,同香港一撚樣,所以咩笑波子,屎萊姆,達狗先會咁多人睇
所以話讀得書少真係差的,如果唔係點會未了解左個市場就簽咁長約。

其他佢話唔在乎香港的野,其實好自由既。唔通要學中共咁逼人愛國咩
有咩問題?係我地反共既香港人先會對依d野有抗拒,人地中立撚,點解你會覺得有問題?又將自己思想套落人地到,然後話今日香港 明日台灣,係呀,台灣終有一日都可能要面對香港既問題,但至少依5年蔡英文當選都唔會有太大問題先,咁你香港又有冇蔡英文?人地又有冇林鄭?諗好自己先再教訓他人啦
當年有單"中共迫我打假賽"
自問有幾多人出黎幫佢?
香港人本質同支那人根本冇分別,用中共個套去欺壓其他獨立個體個個講到冇香港,佢就拎唔到世界冠軍咁

cls唔知你點得出呢句 學好啲中文先喇toyz fans
大部分人都係屌佢做雙面人 屌佢賴鳩香港人
香港人本質係點好難一概而論。
不評論其他事上面佢點被人批評,係呢件事矮仔其實就係中共體制既受害者;而無咩人出黎持續撐佢/make noise亦係事實。
佢S2-S3果期唔扮咪又係多人睇
人地又有話過支持中共?重點本來就係話佢忘本,但人地既本本身就唔係香港,哪來情懷?

佢違約係要賠錢,但依家事實係佢比人雪藏左先至決定毀約,先後都唔同,同鍾生講話人地出得起咁既錢請佢,你鍾生又唔加人工,又走去搞9人,典型香港老細心態,件事本來就冇錯對,依家反而仲屌話個員工問題?

人地出書講既野係咪真,你知咩?係佢地圈入面既人自然會識分辨錯對,你話人地有問題,咁你又點証明鍾生自己冇問題?
過氣左咪要扮傻仔囉,你估佢唔知自己會過氣咩同埋S2-3個期,人地係真真正正既世界冠軍,咁緊係唔扮on9都多人睇,到之後大家都睇得出toyz好明顯同之後既世界冠軍係有一段距離,咁人地自然會諗其他方法去吸引人地睇,你睇達狗都係架,人前扮傻,人後做仆街仔
會有youtuber無幫過咩
盧本偉先係
拉 冇咪冇囉 依家迫人有?
其實佢s5果陣水平都重好高
係之後違約雪藏先發覺做直播重好搵
嘩屌你地成班Toyz家軍咁樣
唔明點解件事會拉咗去鐘生到,學你地講邊個啱錯只有佢2個知。依家講緊佢講一套做一套,如果佢真係政治冷感、無香港情懷,咁就唔好道歉個講到如夢初醒發現自己要關注,要用自身力量嘅廢話。

到無事又唔講,務求唔好影響佢直播廣告收入。有利益就衝出嚟,無就宿埋,彈出彈入,搏觀眾可憐。
淨係知呢條柒頭違約俾人告
佢表唔表態WFC
TOYZ:唔緊要啦,我繼續月月百萬百幣,網上言論唔理
得傻西cctai先吹奏佢
721之後佢係live回應話關我什麼事之類既野
之後俾台仔圍屌先出道歉聲明
但依家佢個台既台仔觀眾都係活係平行時空
話時話條片del左?
唔關要啦
連達哥都話係連登捧佢上去
達哥最早講緊10年前已經有人識佢
上年達哥俾人圍又唔見有人咁講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞