Toyz:我對香港毫無家鄉情懷

1140 回覆
632 Like 2120 Dislike
https://youtu.be/FigIj4mSp-8

電競垃圾劉偉健發聲
Toyz:「實在是懶得一個一個留言回覆,看到覺得不舒服的可以退訂罷看,老愛叫我表態,光復香港五大訴求缺一不可,林鄭月鵝下台吃屎,表態完然後呢?我就直白的跟你們說香港這片土地為我帶來了什麼,我資質比較差16歲就沒念書了出社會17歲一個人跑到台灣,運氣比較好拿了個獎,一心覺得以前香港電競風氣很差回去跟HKE簽約想要改變,結果呢? 前前後後賠了兩千萬直到今時今日鍾培生天天找律師弄我,對香港能有多大的家鄉情懷?我堅持到今日的一切都不是香港這地方給我的,我失意的時候你們又何曾對我關心過了?我表態能有用嗎?能改變嗎?真的是很抱歉無法成為你們心中的聖人,慢走不送

香港人無幫我搵錢 無幫我上位
所以我著草上岸睇住你地死 關我鬼事
全港最勁AP CARRY
Who?
人間垃圾唔好提啦。
76toyz就算改個名響晒朵本質依然係76
冇人想知 唔好好似上次咁鳩噏就得
賠了兩千萬
好勁
抵你比鐘培生搞
眼入面得錢ge人仲期待佢講咩
自私自利到一個極點
台仔就繼續on99咁donate啦

香港冇利益咪走
趁依家仲後生拿拿臨入籍台灣繼續搵傻仔錢
不嬲對呢條友冇咩期望 好心啲人之前見佢唔表態就咪鬼日日問佢啦 岸就上左 日日飲飲食食做下小丑有錢收
事實
其實佢又冇講錯
講真事實
佢最勁就係台灣發跡
佢老老實實咁樣講
我覺得冇問題
人地入hall of fame, 佢就等入hall of shame
佢又唔係奶共 人都走咗 佢中意點咪點
老老豆豆佢無講錯,佢嘅一切都係台灣成就嘅,朋友圈子都全部係台灣,對香港無情懷係好正常不過嘅事黎 成班友逼佢表態都唔知jm9
其實好合理 正如taxi chan都唔會多謝香港
公道d講,佢又講得無錯
算啦, 你逼佢表態
就算佢話企你果邊都無用
就算佢唔認香港人都冇問題啦
佢嘅意思係香港點撚樣佢唔在意
唔通迫佢愛港同認做香港人
應該似係台幣
但都5M
段片講野既野冇問題,但留言就好有問題,咩鍾培生搵律師搞你,你冇違約邊個得閒搞你?自己簽完約見人仔 台仔好搵就想跳,跳撚完仲唔想賠合約?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞