Toyz:我對香港毫無家鄉情懷

1140 回覆
632 Like 2120 Dislike
咁事實香港根本就唔係福地
產業單一 all in哂服務業 一係就地產起樓工程
d女既性格又特別閪
唔好同我講前線絲打世界第一乜乜乜
200萬人入面有199萬都係freerider
你地自己是旦打開個ig 見到身邊既人 特別係港女
果頭呢個story就po文宣 下個po就食放題
香港人最撚中意睇唔起人 大陸狗係賤種係冇腦
但係香港人對自己人都好harsh
我會咁睇
藍/紅=敵人
中立撚/港豬=唔係自己人
只係一堆為眼中得錢/自己嘅人
即係港豬
事實香港都大撚把依啲人
佢有佢立場 無需要批鬥
但我會優先支持肯撐我嘅人囉
咁鍾意賺錢 咪唔好賺我啲錢
反正佢都唔當自己係香港人
17去台灣,講大話唔貶眼,明明18歲
你真係get唔到嫁喎
其實依個都好重要 下下有著數 就話自己港仔 用港仔賺HIT RATE
點知原來極憎依個身份 咁咪唔好提囉
你一直話自己係台仔 或者從來唔提自己係香港人 都應該無咁多人屌

不過算啦 口講自己唔係香港人
但其實就係某部份典型香港人 有利益個老母比埋你屌都得 (藍絲奶共商人黑警政府高官)
所以大家都係算啦 由佢鳩UP啦

同埋 唔係好多香港人入去問佢點睇
係好多台灣人又問又洗版
真係搞鳩佢,佢war3堆前隊友,fd仲有cg果邊唔拎佢以前d衰野出黎貼咩
一早唔睇呢條友,click rate,like都唔俾佢賺
佢留係香港既時候你地又咪係屌到人地一文不值
我笑佢war3轉lol 避iceland 點知最後係lol都差d撞到呢樣
PIN THIS
https://youtu.be/Z4t1vY0ANng
Toyz: 我政治冷感
算啦 細細個就偷呃拐騙搶,讀書讀到入埋男童

淨係識賴人
佢的確會係咁嘅人
所以唔需要討論,亦唔需要佢支持
佢唔企係對面就算啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞