Toyz:我對香港毫無家鄉情懷

1140 回覆
632 Like 2120 Dislike
收皮吧啦 咁撚唔鐘意香港就咪撚認自己香港人啦
private咗 有冇backup
d fans 仲點兜
上面有人講咩普世價值同自由民主大義黎壓人
即係唔係想笑你
但係講完唔笑好野

阿富汗,敘利亞打仗都好撚多年,幾多人有為佢地表態?有捐錢真心關注?
唔通佢地唔值得自由?
大家都一定見過呢啲新聞
最多咪 哦屌好慘

關係到自己就拉上自由民主大義?
唔係話唔撐你,你一黎就咁大頂道德帽扣係到,呢頂帽出現原因心照
會唔會太雙標同埋蝗左啲呢?
咁同D小粉紅話搵得支那錢就要跪支那有咩分別
佢有佢繼續做小丑港豬台灣人
反正香港唔欠佢咩 亦唔洗求佢咩
佢都講得啱佢係nobody 表唔表態都是wfc
覺得無問題+1
人地台灣搵食 仲要比香港踐踏 仲點有歸屬感?
老實講 自由不嬲都係有得俾人揀,咁佢揀咗唔撐我哋咪算囉,又唔係話奶共乜乜柒柒,無謂理佢啦
算唔算反社會人格
因為香港冇錢比我搵
所以香港人點仆街都唔關我事
繼續等支持者
連登仔骨子裡都係同小粉紅一樣本質
咁佢成名到而家又真係無乜點關香港事既
佢返香港失意都係自己柒姐,衰係鍾仔手上都唔關香港事
佢賺錢應該都係台灣多
講緊樓上成班話香港冇幫過佢
至於表態 比台仔班米飯班主屌咪話失言道歉支持香港
依家開始做支那市場咪話國安法wfc
駁左能得你篇野先屌人小粉紅啦
唔知頭唔知路就屈人紅衛兵小粉紅
中立又冷血,藍又冷血,其實你地都係想佢得一個答案姐,咁同小分紅有乜分別
事實佢就係一個只向錢看 有少少搵錢小聰明嘅人
台仔啱咁嘅口味咪由佢哋 鍾意睇小丑都冇法
佢當然wfc國安法 佢又唔係香港
除非佢公開支持支那 支持國安法
唔係就由佢沉啦個post
正一垃圾 除咗抽水有咩識
前期唔知頭唔知路黎抽火水 未柒夠?大陸仔
關心香港有咩用 咪又係幫唔到佢
其實佢句野錯在 無咩邊幾個香港人鍾意佢,我所知有一班𡃁仔肯定鍾意睇佢啲嘢,好自然希望得到佢嘅鼓勵同支持,甚至係價值觀相同。所以先會係咁講姐
Anyway 覺得唔好聽咪unfol 大把yter係同路人啦 大把channel 要大家幫手呀
我想問DINTER一個台灣人都好支持香港
成日屌鳩大陸,我睇DINTER好過睇TOYZ呢條背信棄義既垃圾
唔係講緊有冇情懷,根本件事本身就係公義上就唔岩
真係ON撚99
佢要賺錢奶邊度就唔關我事
問題係在於佢有幾雙面人同時呢度有人帶風向話屌佢就係唔啱
話屌佢既人就係連衛兵我先出聲廢事比人帶走風向
台灣係政治個體,美國會幫,香港邊個幫?
咁on9、冇好處嘅話題都可以有兩個熱門post 唔怪得淨係得㩜炒一條路 唔怪得香港比中共隻手遮天 用你地個腦諗下啲有用嘅野好嗎?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞