Toyz:我對香港毫無家鄉情懷

1140 回覆
632 Like 2120 Dislike
充其量係一個唔認同亦唔想理香港既人
而佢又無阻住香港人爭取自由民主亦無撐政府撐警
我覺得長篇大論討論佢係浪費時間囉
上面仲話咩 屌佢係佢人格有問過 我有自由乜乜乜
係呀 但大把呢d人囉 你屌得幾多個
屌完佢你expect佢點回應你
人地完全放棄香港市場你又杯葛唔到人
咁多時間玩批鬥不如玩下twitter好過啦
r哂頭 1個曾經深受權貴逼害既人 諗法都係去返原點咁正路
我指你話功利心角度,toyz何嘗唔係?
唔支持香港唔緊要
咁就咪撚拍片成日嗌自己做港仔啦
無資格叫自己做香港人
贊成 基本上佢出左去 都唔當自己係香港人架啦
咁樣逼人表態有咩用??
人會做對自己有利既野,當然。

但同只係為自己向錢看完全不理世人係兩回事吧。

特別係大國政治固然利益掛帥,但個人黑白不分就。。。

76toyz眾叛親離有原因既。

都係嗰句,台灣人都傾緊港仔移民問題,台灣人真係諗下呢類咁功利既移民係唔係台灣人想要既人。
只可以講 佢好撚好彩
咁岩走佬去台灣
如果唔係 到時佢無得打機搵食
我唔信佢仲話自己政治冷感
香港人親手唔要toyz 唔要gem
黃衛兵現在再拆人山墳想鞭屍

香港人好變態
當時俾佢去到中國搵食嘅話
可能佢就會話香港台灣都唔關佢事
呢條垃圾
如果唔係中港

係第個國家,你咁問佢佢一定話企市民果邊
根本就驚得罪中國,講到去情懷黎帶過。
人地藍架得未 有第一日開始toyz就深藍
窮得只剩下金錢
我地就好似啲小粉紅洗板叫人表態咁,

當然有一樣唔同既地方,就係我地既基本係大義。

但個手法都係一樣,之前追擊達哥其實都類似。

其實toyz 好明顯就唔係同路人,杯葛佢咪算。
出名既台灣youtuber係邊個
其實佢無家鄉情懷唔緊要,個人選擇
但佢上台灣節目又要用港人身份又玩教廣東話,咁睇返轉頭又幾督眼督鼻咁囉

利申:木曜粉

https://youtu.be/-WyTXuetQpA
依個真 又要拎香港人個朵去出名
toyz講既野好多都係事實,不過佢當年s2拎冠軍真係令當時好多本身打信長既轉左去打LOL,佢帶比好多90年代既希望同開心,睇到佢對香港咁漠視不理同事非不分,真係好令人失望。
香港人從來都冇撐過佢,
佢唔鍾意香港有咩問題?
我唔知你地係點啦
我追擊達哥主要係果句引戰狗請離開
寒撚左幾多fans心?
果部送ipad片本來我笑下就算 冇睇comment
個fd問我睇完點解仲支持佢 叫我睇CM我先見到呢句
基本上成班FD就係比佢呢句趕走
咁講啦 其實兩條友都係唔識做人
佢有好多種方法包裝佢既思想 相信我 好多傻仔會受落
會唔反甚至支持佢地
而佢地偏偏要揀最差既option 呢個就係佢地比人屌咁耐既原因
可以pin得
秒撚哂D 76toyz fanboy
虛偽到咁都支持得落
佢呢件事同D狗721一樣 無法回避的要害 無得兜
不過D fanboy應該會淨係CAP你其中一行入面既一句再主力攻擊你果句野
打下稻草人 無限上綱 試圖混淆論點
自己移唔到民怪得邊個
自己阻止唔到香港怪得邊個
讀書不代表一切 佢都成功左
同叫lbj幫香港人出聲一樣咁on9

人地黑人 關心黑人權益好正常
係香港人成日當自己係世界中心
邊個唔出聲都唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞