Toyz:我對香港毫無家鄉情懷

1140 回覆
632 Like 2120 Dislike
冇人話唔比佢憎喎
只係要佢唔好撚將自己做出黎嘅on9野賴落香港到
唔知依家邊個on9要人表態呢
我自己就覺得離咗地嘅
的確有權離地
對佢無咩感覺
佢憎咪憎
關香港人撚事咩
邊個比得起錢佢咪唔憎囉
嗰ex叫洛兒

Toyz話自己係虔誠嘅天主教徒
所以唔會進行婚前性行為

扮咩啫?
所以有人關心新聞就一定要支持香港抗爭?不知所謂,依個世上大把人會關心新聞,但唔一定會支持抗爭,訓撚醒未,要求人地支持香港抗爭,覺得po香港抗爭野就一定要支持香港抗爭,po出黎就一定係為光環,然後做大家心入面既愛港者,唔跟就要抵毀人地完全唔知你地係為左光環而抗爭定係為左成效而抗爭,on99
推下先,以防有支持者睇唔到
見到成班連登仔支那人咁玻璃心碎晒真係好撚過癮
呢段有咩問題?
你都on99 真係完全唔理就乜撚都唔po啦 係關心新聞睇完圍內傾下算啦 要po出黎?夠啦走啦打手好撚核突
On99抗爭抗到你班撚樣冇曬個腦,香港人支持同性戀個時咪又係個個po曬出黎,仲轉曬icon,咁你洗唔洗要係同性戀呀?冰桶挑戰個時都大把人錄片,咁你又洗唔洗一定要真係支持漸凍人/你係漸凍人呀?咁又咩心態呀?人地講到明冇家鄉情懷咪冇家鄉情懷囉,關我地撚事咩,佢鍾意做佢既台仔又如何?明明香港人要既係言論自由,但又偏偏走去封鎖他人既言論自由,矛盾到極點,比你班撚樣攻擊到佢道歉又點?佢又有咩錯先?做雙面人唔係錯,打卡拎光環都唔係錯,佢唔鍾意做香港人都冇錯,大家都只係唔撚鍾意佢,就係咁簡單,但我又諗唔到佢又有咩真係做錯
toyz 依家條台妹女朋友仲撚大波
正過佢ex 好多,佢個ex 假波
個ex似整過容
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞