Toyz:我對香港毫無家鄉情懷

1140 回覆
632 Like 2120 Dislike
睇佢應該係蝦蝦霸霸個班人
支持香港唔係因為對呢個地方有咩情懷情意結,而係因為支持民主自由呢啲普世價值啊!

屌你老母toyz
正一小丑 係要丟架引人笑
香港唔只得連登仔架wo?
佢分明係想當睇唔到 一係就藍到仆街唔敢講
就算唔係香港人 大把台灣kol都有出聲
搵藉口合理化自己小人行為
由細到大都係咁
連咁多外地人都會出口幫聲
佢一句咩毫無情懷就唔想應
藍既未講出黎囉 成個垃圾咁完全唔敢表態
不嬲都好撚憎佢啲片,成個低能仔咁扮小丑
覺得睇多兩眼覺得自己都變戇鳩仔
不過見有啲朋友都會睇,咁於是自己間中都睇兩睇

跟住運動初期個陣佢柒左一次
個陣即刻unsub左佢youtube
屌佢老母

Subscribe 過佢youtube簡直人生污點
而家講緊大是大非, 每個人都有義務發聲
特別係生活於民主自由國度嘅人更加應該發聲
個個唔出聲只會助長極權
而且台灣因為地理關係,香港嘅問題都會影響到佢地

如果係講一般gossip, 小豬玩多人運動個d無聊嘢, 應該無人理佢表唔表態
係 同佢同校
我最鍾意人有呢種諗法
其實見到有不公義既野發生 唔表態的確係佢自由冇得逼 不過我就睇得清佢為人係點囉
就好似中學睇住欺凌發生 唔阻止都冇錯架
係個人格有問題姐
依家到我地討論都冇自由
依家咩都要鬥黃啦
飲啖水都要睇下間舖黃唔黃邊間廠做
藍店就話你藍屍
佢咁講又真係事實
港豬係香港搵食點同
港豬仲係每時每刻依靠香港
佢講得出唔關佢事已經表明唔撚要你香港人錢
唔踏足香港呢個地方
你最多咪佢仲有面黎香港先屌柒佢

如果bno真係平權
想走果班咪係下一個批鬥對像

同埋普世價值係應該尋找認同而唔係強加於人
睇下戰狼外交最後咩結局
其實屌佢唔表態果班點解唔叫下周董 五月天呢d真係有係香港搵錢既表態

我仲見到好多黃絲打卡睇五毛天live wo
你連件事都冇理解清楚
仲要拎呢d黎比
但其實佢又無講錯
香港真係比過咩佢?
唔好打稻草人 由屌佢一個人引申到批鬥bno
依家唔係講緊批鬥佢呢類人
係講緊佢由從呢件事中表現出黎既人格好醜陋 因此我好撚想屌柒佢

唔係話要搵某地方既人錢 會去果個地方 先會關心果個地方
而係一個有良知既人 只要知道有悲劇發生 就算唔關自己事都會覺得哀傷
我send美國黑警跪殺黑人個新聞比我D叔伯睇
佢地都同美國無關係 唔搵美國錢 唔去美國
但係佢地睇到個新聞都會哇一聲 覺得成件事好唔應該好痴線
呢個先係人見到悲劇發生既應有感覺

76TOYZ呢?
運動發生左咁多個月 就算佢唔想知道都一定會收到黑警點樣對手足
手足既傷痛唔慘咩? 斷腳 比人斬 比黑社會打 比狗咬 乜都有
但係佢對於呢D事無動於衷 講左一句關我屁事?
老實講 佢想搵人仔或者佢真係無興趣都好
講一句唔方便回應 想專心打機都好過咁樣講野
依家成件事表達出佢缺乏同情心 無人品 唯利是圖 無政治觸覺
所以唔好再用大義同我講應唔應該屌柒佢
唔好無限上綱打稻草人 扯埋乜野BNO黎講
我係睇唔撚起呢條友所以屌柒佢
到中共搞台灣
Toyz: 我對台灣無家鄉情懷
香港對佢Career都冇貢獻?
得佢自己咁覺得啫
佢拎左港仔依個身份,光環打飛機 幾耐?
佢唔係香港人鐘共會簽佢?d台灣人會咁受?
又成日話人搞佢,如果唔係佢一早上左大陸做直播發左達又咩又柒咁,淨係識怨
屌佢老母,根本就係個d利益行頭既垃圾藍絲黎
一手一腳都係自己搞出黎
我都話佢個人格同港豬冇分別
係佢唔住係香港咁解
不過住唔住係香港同我屌佢冇關係
淨係個港豬人格已經抵比人屌到屎眼開花

佢今日可以講香港與我無關
第日武統台灣 難保佢唔會講我係香港人 台灣與我無關?
有錢佢做共諜 台灣KOL100都得添
以佢LOGIC: 有比錢=大佬
邊有乜野政治視野同身份認同感
係,佢根本就係垃圾港豬,而家連個港字都不配
係垃圾既利益撚
兩個都冇 全部都係狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞