Toyz:我對香港毫無家鄉情懷

1140 回覆
632 Like 2120 Dislike
又要用港仔身份去拍嘢食片
又要唔認港仔身份

又要做雞
又要拎貞節牌坊
講logic 你又講moral
介紹?佢用緊local身份去評價食物夠唔夠地道呀on9 仔
佢唔係香港人 啲觀眾睇美食vlogger 唔好?
好心話人logic之前check 下自己d言論先啦
唔識啲terms 就唔好亂用thx
佢16,7歲就去台灣
同埋唔好唔記得,佢出名果陣香港冇人理加比同行屌

呢單再次反映以前香港人有幾排自己人
幫你係人情唔幫你係道理,你當自己香港人係乜?
貪錢仔話返香港hke係為咗改善風氣唔係為錢呀
咁撚樣都有50萬subscribers
佢自己個品係點大家有眼睇啊
又講咩細路俾黑警俾人打無感覺嚟情緒勒索人
港獨小粉紅
我buy佢
抵佢死
事實黎
喺香港除咗屌佢之外仲有咩幫過佢
宜家要人奉旨幫香港?
佢以家係唔認自己係香港人香港唔係佢故鄉所以唔會關心香港政治 但明明之前出片佢又用自己係香港人身份去評價台灣港式食物正唔正宗
算啦連香港水深火熱都大把港豬
人地係台灣做小丑開心就得啦
佢宜家本來就係綜藝 你要睇專業咪去搵專業既睇 一時又話唔鬥黃 一時就逼人表態 公我贏 字你輸
其實佢既心態咪就係移民撚諗既野囉
反正走左關我撚事
人地唔想理咪唔理 世界咁多嘢 淨講非洲啲人無飯開 大把香港人都無理到啦 咁點呀 個啲人直情死wo

你唔鍾意佢 咪唔睇佢啲片 人地都話叫你unsub唔搵你啲錢

係香港拍條片就要支持香港 咁當你唔叫當年拍batman隊crew 叫口號 人地拍電影wo 消費香港wo 你同支那有咩分別 係度做下生意就要praise china 唔係就唔比你用
班柒頭駁唔到
佢直播係講明「香港國安法關我屁事」
但721又出post 扮嘢
班柒頭繼續為咗呢個虛偽小人去開脫去屌自己人係連衛兵
其實你見佢點樣對自己隊友 都知佢一個仆街冚家剷啦
完完全全係藍絲性格
純粹正宗港豬心態姐
不過相信日後台灣有咩事
佢應該都係比人批鬥果堆黎
政治觸覺差到咁都有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞