Toyz:我對香港毫無家鄉情懷

1140 回覆
632 Like 2120 Dislike
佢心底裏係覺得全香港都欠咗佢呀嘛
香港逼害佢,讀書唔成、返parttime搵錢養自己、再加埋鍾生事件
依家仲唔賺盡拎盡咩

借港仔個名嚟搵食

「學術研究」分析佢心理狀態
人地個心冇香港咪又佢
正如我地個心都冇中國
唔能夠變成小粉紅咁屌人唔愛港
得罪講句,佢係好典型窮到怕嘅暴發户。
佢講得好啱,如果佢唔係攞到世界冠軍,佢只會係一個連中五都冇嘅mk仔。所以佢一試過發達嘅感覺,就一定會有風駛盡𢃇。

佢每一次同人反枱,都係去到盡,連下台階都唔留俾自己。有少少家底嘅人,就算份人好仆街,都好少會下下搞到冇彎轉。

呢個就係佢生存之道,所以大家點屌佢佢都唔會有感覺。但係,只要有着數,佢即刻開live一邊喊一邊唱願榮光都唔會有任何心理障礙
gem唔講 的士陳唔係攞香港人既名邊可以喺中國呃飯食
人哋都唔想理 連衛兵都要小粉紅上身逼人愛港
連衛兵又黎料
台灣人睇清楚啦
連自己係咩人都唔認唔理
它朝有日出賣返台灣
反toyz=小粉紅 toyz fans新理解
過左台灣真係人都香啲 鞋底都要奶埋

心底裏極度自悲
成班連登仔淨係係到屌人叫春 你又搞鳩唔到人飯碗有撚用咩 觀眾群又唔係香港人 佢立係不敗之地吹佢唔脹架喎
咁佢如果對香港無感情,唔想表態都正路嘅
只不過如果台灣有啲咩事,佢都唔表態的話,咁就有啲仆街啦
愛唔愛一個地方,表唔表態嚟講好睇個人,係要佢發自內心
如果逼人話自己好愛港的話,咁同中國真係差唔多
黑白是良知
逼鳩人愛港做乜撚野啊
少左觀眾? 過埋50萬
咁個時佢冇了解過比人屌係抵
但係道左歉 仲想點
跪返香港逐個道歉?
佢最多係個淺黃/中間
如果你認為自己敵人唔夠多 你咪繼續
佢唔係第一個 亦唔會係最後一個

直播洗版咁問 咪咁答
移埋民又的確唔關佢事
唔理政治o既你expect佢答到你乜
你喜歡啦
要比台灣人睇佢幾on9,我諗最後你淨係會show到你有幾on9
佢呢番說話已經夠show出佢幾on9
丁特夠唔係香港人啦 香港夠冇幫過佢啦 又唔見佢講啲咁既野 呢條撚屌真係垃圾
黃藍是政見 黑白是良知
https://www.youtube.com/watch?v=IUONEaWZB0M
講乜撚野連登仔係紅衛兵既自己睇撚左先啦
又陸服又大陸女陪玩
聊天室引戰但佢自己屌鳩全香港人
真小人
連登仔咁係同支那無分別架,
誰大誰惡誰正確~
所以我不是連登仔LO
佢果陣簽緊英皇先淆底 衣家理撚得你班香港人死咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞