Toyz:我對香港毫無家鄉情懷

1140 回覆
632 Like 2120 Dislike
你係幾似,講事實係唔岩你聽,繼續上多啲微博啦
你唔好搞笑啦 美國同香港乜柒關係都冇?美國在港利益 迫使佢一定要幫
Similar DNA
其實佢咁講真係無問題咖wo,香港都有藍絲啦,睇清楚唔好成日當佢係咩香港之光啦,人地無當過自己係香港人阿白痴
要撐就撐丁特好過啦,人地台灣人都跟得咁貼,咩toyz花輪都係差唔多
同志说得很好,连登就是一群垃圾人!
最好笑係人地好識得消費呢個頭銜,消費完仲要講無情懷咁無恥有少少懷疑佢精神分裂
台幣
用下個粉紅腦啦,我話你似,你又話返我似
諗都唔諗就直接彈返轉頭,睇黎你呢d小粉紅仲停留係小學生階段
其實佢冇錯
佢有無消費都好啦,總之醒下啦,一早都話e條仆街世界仔黎,唔好再j到佢咩港人之光咁啦
你係似喎,你句留言同掉低句nmsl就走既小粉紅唔似?講野反駁又無point,好難繼續講落去
你講左重點
港觀眾屌
你估d高登/連登有份捧紅佢咩
佢由高登開始比人屌屌到去連登喎
唔係令佢唔紅咁簡單
丁特都講左唇寒齒亡呢個道理
香港亦都無比到任何野丁特
仲有人撐toyz真係嘔心死
幫toyz講野個班又一定睇唔到
扮手殘呀麻
香港人唔撚係同你講利益講乜撚呀小粉紅?
你上得多微博係咪high撚大左?

香港點孕育佢,佢對香港黎講只係一件工具,有利用價值,果d乜春贊助商都係借佢黎賺知名度賺錢,你唔撚見d贊助商去贊助個跟車定待應
乜撚都係利益架啦,懵撚盛盛咁
人地有料打嚮名堂,係真係靠自己,你呢d小粉紅就出黎痴鳩人,講撚到香港俾好撚多資源供養佢
唔啱試下供養你吖,睇下你做唔做粉紅戰線選手,贏到世界冠軍記得多謝黨喎。
人地實力就睇唔到,淨係講到自己個爛鳩地方好似好偉大咁,呢d唔係小粉紅口吻係乜撚?

喂,你咪撚縮呀,會好柒
條撚樣移左民去台灣?

咁就咪撚搞鳩佢,佢呢類撚樣政治冷感遲早比台仔棄
其實心不在香港唔緊要
但唔好他朝有日係台灣撈唔掂返黎又講自己幾愛香港就得
連衛兵 憎人富貴厭人窮 不意外
道理上佢真係無錯wo,你無可能因為佢係黃就屌佢,係你班傻仔痴心錯付,當正佢香港之光je,佢從來都係機會主義者,邊到俾得起錢佢就去邊
其實換左個名 我睇唔到連衛兵同王毅講既野有咩分別
佢有咩講錯?
更多既人係香港讀好多書都出黎乞食無出路仲要孭一身學債, 香港畀左啲咩佢地?
你有你愛香港唔阻你, 但人地唔愛就要拎出黎屌?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞