成為特警的體能要求

1053 回覆
1543 Like 23 Dislike
你地真係想贏到散仔
唔該真係上拳館認真操下
跑步就點都要
操得掂你就知道男人應該相信自己拳頭
唔係靠長遮行山仗個d 唔係武器既武器
2kg瑜伽啞玲?
唔會計反手 一定係正手
練體能!次次都跑到咁慢,跟著咬咗幾個人
頭先係公園見到個阿叔都得 一組都成10下有多
食力不如食腦!
看一本抗爭的書,抄其中一條橋,掃冧警隊,成隊特警乞米,搵工。
此之謂「成本效益」!
你on99
不如全民練揸戰機
擋唔到子彈 但子彈射身你依然有能力反抗或者撤走。 你話爆頭既就另計。
Navy Seal仲train埋心理質素,控制埋呼吸心跳,令佢地保持冷靜唔會做出衝動行為。我都想知佢地點可以練到...
Bench press 係一下?
一下都有信心做到
其實係為左咩更多裝備
全集中水呼吸十一型
咁多人接受唔到自己差果面
真係面對事實, 認自己體能垃圾喇, 即刻做掌上壓, 弓型步, 求奇做D野先
班狗係賤, 講野唔經大腦, 但體能, 戰術真係好有要求, 見到中年發福果批有幾多個? 果D咪企係度比你笑下林雪囉, 跟手另一班出黎打到你仆街
大把20-40既狗操到大大隻隻, 放工仲跑10K要打我地

再講唔好話打狗, 打D中年大肚福建幫, 黑社會我地都唔夠喇, 人地打交多過食飯, 我地手足單挑100個入面9成半人都唔夠打, 大部份肯定比人打到豬頭咁

成日笑支那, 我地咪一樣有中國人果種唔敢面對自己差果面, 逃避問題既特質

講依D唔係話要踩人, 抬高自己
係想手足撿討自己, 立即行動, D野一拖就唔會做, 唔止係體能, 人生所有事都係
唔關事好多時一早有機會走到 到包圍晒狗一衝就太遲了
好實際嘅問題,人哋日日收工資練體能,我哋有乜可能追近人哋?!
唔難
重點係裝備 武器

就算你練到一樣咁勁, 但無 速龍/防暴 既裝備武器, 一樣唔夠打
維基
曹星如啱啱喺ig放佢做pull up嘅片,都只係做到29吓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞