成為特警的體能要求

1053 回覆
1543 Like 23 Dislike
pull up 50下都唔多Seal都係20下
呢個真 我練好耐都係2.4km 要 13min
如果班狗咁廢, 一早比手足搶左槍, 死左幾十件
事實係我地死左幾百人, 殘廢既多到數唔到, 拉都就黎一萬個
仲唔即刻練體能, 依個情況唔會變, 依刻無晒班狗, 都比D黑社會玩撚死
30下 pull up wo 唔係push up wo
做到30下 岩既過手pull up好撚勁成個美軍咁嫁喇wo
其實都幾撚難,拎到最TOP
但連登仔夠後生,個個十幾廿歲,基本上30歲前可以好快操得起
4.8公里20分鐘係學界級咋喎。。。。仲要人地係山路佢地係公路
最低級都未必人人做到
堅係要操返幾個月先得
屌 成班都得個講字 不如自己落手落腳做啦 做到嘅咪做多幾set 梗係愈fit愈好
我都知10下好少
但你想港豬點姐
十個八個都唔做運動
你on99

人地會將立法會議員一車一車咁送入焚化爐

這時處理委員會和民眾因等待談判結果而守在高雄市政府禮堂,高雄要塞守備大隊陳國儒部包圍建築後,直接丟入手榴彈並開槍掃射人群,高雄市政府禮堂裡面的參議員黃賜、律師陳金能、參議員許秋粽、王定石等五、六十人遭到槍殺
手槍唔重

Ar15 full裝備 5-6kg 你拎個6kg啞鈴跑下d人就明
肥毒撚就多
On9
有做開運動,唔少人都做到
你拍片做比我地睇下先啦不如
你自己去一轉gym房/運動場求其抽十條友出黎
有1/3做到個一般要求都偷笑啦
合格線
冇勇氣同決心還擊,比你練到The Rock都冇用
15lbs db bicep curl連續200下?
Ronnie coleman都唔得啦
分返開黎講 的確係top果班黎
岩阿!!急起跑快兩步可能唔洗比人濫捕先
呢個體能應該勁過唔少UFC拳手
但我唔覺得班狗打到UFC
咪淨講
我開班教hiit嘅
大家每星期抽一日做啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞