成為特警的體能要求

1053 回覆
1543 Like 23 Dislike
無錯 係基本 因為都係average 但仲有其他考核範圍
心肺加肌力
所以的真心想見識吓上面果班「做開運動」嘅人係做開咩運動
職業拳擊手咁著重上肢力量都只係29吓...
缩返入個HI窿到乜都唔使做,比人做就可以擋子彈,仲唔關你事添.
面對現實≠吹奏
連登仔一向低估班狗
因為 示威者 無殺人既心理準備
私了 主要係想「教訓」佢, 唔係有心殺佢

如果有心殺人,
私了 果陣狂踢頭, 真係泰臣都被你踢死
有做開尖其實唔難
唔好輕敵 自己train下當強身健體都好

例如咁樣?
你唔好癲喇清
你體能唔好 咪好似詠春咁囉 一野推落去 你d招打得幾靚都冇撚用喇

體能就好似內功咁 有好既內功 用咩既外功都唔會差太遠
[民間集會團隊] 1.12 1.19連續兩個星期日活動 + 初試向東大遊行
https://lih.kg/eJknwS
真係9up無難度
速龍係真係癲
呢啲係執死雞嘅散仔
其實youtube有 ctru 48小時遴選睇
Sor
wiki果個冇source,鳩up架喎
試下去運動場,爆一次400米 行400 再爆做10次
呢個練肺活量好啲 。好過你每次跑4.8追時間。
呢d坦好難打得入,一個可以頂3個,一拳暈一件
好毒阿屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞