成為特警的體能要求

1053 回覆
1543 Like 23 Dislike
佢係攞最top果堆講。

但對付最top果堆最佳辦法係錯誤情報,然後不對稱武力搞掉。

當然勇武要有番個底,最少去到英美一般military service的體能要求。先有得玩呢個game。

之後就係情報戰決勝負,一場戰爭情報先係最重要。

美帝無人機斬首就係掌握情報的完美示範。任你再精鋭,判斷錯誤中伏然後人哋一個JDAM炸落去都係死。
唔比用其他物資工具,咁無可能bor
如果用到其他野,咁Bear grylls 大把野外求生片可以抄
睇落呢個已經係最容易
跑到半馬啦,有時間又涼涼地整番隻半馬先

2個令鐘姐
你身體都未準備,你上去又係送頭,人能力同信心掛勾架,當然有啲沒特別能力但又願意上前,但唔願意上前好多係承認自己能力唔足夠,只會成為拖累。
睇落易,但要練下先得
係,所以一個唔小心中伏,然後jdam炸落去就
我ig follow左好多三唔識7 既 美國鬼仔

好多佢地好後生18-9歲已經接觸健身

朋輩間去玩就係去健身

相比之下

人地個身形真係厚好撚多
結果訓練完唔係反恐
係打市民
恥笑
咁你諗到咩辦法未

唔係反對 只係個可行性 同整個制度對抗甚至廢除之餘 仲有國家肯輸出軍火

真係唔係反對 不過如果有決心普及 如果組裝或者攻城拎敵人嘅好似仲易 不過無論點好大機會無哂支持同anomie
最緊要係你拎完做啲咩 唔係純粹殺哂啲人就成功 除非打到上北方

紅字可以唔理 但人哋話練體能你問點解唔燒槍 士兵齋揸槍 生死存亡但無體能算唔算自我感覺良好? 根據你同大家觀點其實應該逾強愈好 唔明爭論個位係咩
咁辦法同點運用嘅計劃諗到未?
答案靜靜雞就得 加油

不過隻game大家進度唔同 實有人lead住大家通關 一齊進步 最理想肯定係多啲輸出角色 少啲人打sub
咪講笑啦
正常人(唔肥)
原來講操開
咁正常人(肥)
應該係好撚打得嗰種大隻佬?
我真係理解唔到
區議員會會考慮每個區整返呢啲,我果區都沒啊,全部都係老人家同細路啲設施
頭一個月Chur到shin bone 發炎,而家心理陰影都幾大
唔敢太Chur
跟番 weekly +10% rule
睇吓邊種狗啦
綠狗除裝啤酒肚肥閪居多,一係發育不良矮仔;
速龍真係9成港豬打唔贏

但點都好,亂世有良好體能+警覺性反應良好,一定有用
呢個係特警=堆速龍的要求,全黑警加埋1000人唔到。green object係 anyone。

當然黑警將精英混入green object入面你唔會知。

而且黑警戰術依家係同屈你射程先,埋身近戰係其次。

冇外國勢力支援勇武冇辦法解決射程差距問題。
比喻得冇咁好 sor
可以用袋分散去全身
真係得游水同跑步達標,其他全部唔得
mission Impossible俄羅斯紅宮嗰part
咁又吹得太大 跑步肯定係咁多項最易
5分1km跑5km
俾d毅力唔好放棄大把人跑到
跑過就知 根本係唔快 好多呀叔都跑到呢個pace
重有你嘅引體上升係咩標準
鳩chok、曲腳唔該唔好當係

詳情:
https://youtu.be/3cwrqYMtYRk
https://youtu.be/LOIDdQV8bRU
拉筋都要每日拉啊
咁就唔好慳
搵個教練
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞