好撚心寒既發現 求大家真係入黎睇下 關於徐步高案

3015 回覆
5811 Like 43 Dislike
無人懷疑冼同曾有可疑?
因為佢都一早收到order做野
支持 請分享link
好似我講完冼可能涉及麗城單嘢之後多咗人講
曾係得零星幾個人懷疑
隧道入面可以輕易進退平台又睇唔到
有第五個人都好正路

比人見到走佬嘅第四人可能係開槍殺徐步高嘅人
支槍就比第五人處理
第五人再解決冼家強
啱啱好連埋打劫案開咗6槍
你有無睇過冼幾年前蘋果訪問同埋佢fb
好似個人向善咁 好似想做返d善事咁
所以有人知道除跟蹤緊 佢反比人跟蹤
呢單野我地草根又事隔咁多年
就算有cam都蒙到hihi 根本好難trace到
有冇機會搵到當時d高官 又被中共逼害過既透下料 e.g. 曾蔭權 照道理佢應該知情
仲扮咩唔向徐家追究係因為入稟嘅話會對徐嘅女造成壓力嘛
佢可能知少少但應該都唔多…
手足,但係point 2 有問題
雲海有講東涌警署CCTV影到徐 23:45先走人
到底係警方講大話,定係佢攞左假,都唔早走?
個拼圖同冼真係幾似樣
但點拼出黎架?打劫包曬頭都見到?
要召喚恒生銀行職員
我想知點拼出黎
係有目擊者見到成個樣?
定純粹由劫匪對眼黎判斷個樣出黎?
又話個CCTV有14分鐘誤差? 太多資料不能一次整合 都係要大家慢慢combine晒一齊先睇到
支失槍直頭係冇徐DNA。
加上支失槍生鏽到咁,徐隨身D野係完全冇相關鏽污,即係好可能徐同果枝槍冇任何關係,反而係有冼 DNA
因為佢係當時既CE 根據報導佢事後都有事後去醫院 冇理由自己地區有黑警互射唔追問實情 再加上當時同佢中聯辦既關係 對家要做野佢應該會收到風先
再者 對比佢同之前歷屆既CE 佢貪既野相對上係好少 睇個勢似比人搞多d 唔知有冇機會係佢入手 或者佢可能已經比人搞到驚左唔敢再發聲
好古怪 點解仲要咁高調接受訪問 又話自己發惡夢見返死左個三個人?(正路佢應該淨係同徐嘅死有關)佢係咪做緊一場show比一d人睇?佢到底有咩後台撐腰,當年槍戰可以唔洗死?
聽完真係好鬼 ,我相把槍一定唔係徐 。游一定隱瞞真相囉....大家分析下
但唔知下面係咪將原原本本嘅事實話佢知呢 佢接收到嗰個version未必係真相 況且俾中共清算過一次仲唔夠咩
咁講啦,佢番中更 (15:00 -23:00)
14分鐘誤差 係存在
但佢請假果個講法係20:00 左右就閃人
照計CCTV唔會23:45影到佢
到底係CCTV點錯相,佢一早走左
定佢甚實冇請到假?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞