好撚心寒既發現 求大家真係入黎睇下 關於徐步高案

3015 回覆
5811 Like 43 Dislike
見到天涯有篇文屌7人神化佢 話佢係魔警
就知呢單野係另有內情
返緊工,突然話有事要早走,cam影到佢幾點走
所以好大機會由頭到尾徐 根本冇諗過會有槍戰發生 因為佢根本冇帶槍出街 咁就可以解釋到在埸嘅槍點解完全冇他dna
冇子彈
在場嘅槍好似子彈未射曬
殺軍裝警嘅槍只有三發彈子
若用其他槍會枝外生支
想問下梁成恩支槍個型號係咩
彈匣容量係幾多
彈匣容量好似係六發
大陸網見到,佢D傘友都話徐個人幾nice
跟住話咩「雙同道」係咪即係黑白兩道?

http://www.doyouhike.net/forum/glider/181589,0,0,1.html?from_jh=1
睇返原來仲有個吳偉漢警司都好可疑

1. 徐步高案
2. 本土派燒垃圾桶案
3. 犯貪污案,坐監
當年個個屌吳偉漢

會唔會佢都係比人逼害...
I mean 身有少少屎,即比人搞大,清算
梁成恩案有6發子彈
恒生案有3發子彈
隧道案有4發子彈
坐底應該都13粒喇
如果佢偷子彈
咁警方應該有紀錄
乜野係傘友
研究左好耐,係滑翔傘
一定有內情
梁成恩案話係警察做,麗城案話係用梁成恩支槍殺護衛,麗城案當日係由徐步高負責揸警車到案發現場...
會唔會係佢當日喺案發現場見到有伙記做手腳/毀屍滅跡,或者發現咗d線索跟住自己去查,最後知道太多嘢引致殺身之禍?
FF完
值得一提嘅係 個快速上彈器到宜家都未搵到
記得當年細個小學雞時間都無咩留意呢單野,但記得重要人物,同埋呀爸都有講開,今時今日睇返覺得佢係比人屈,搵得太多料然後比人殺
呢樣嘢又真係證實唔到或者係錯誤嘅,

好似雲海講過,定係電台訪問徐嘅上司時講過,

而且呢樣嘢要由警犬果邊證實呢樣嘢,又好難證實得到嘅
我淨係睇到like and follow 數字但無名無profile
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞