好撚心寒既發現 求大家真係入黎睇下 關於徐步高案

3015 回覆
5811 Like 43 Dislike
即係其實老廉依家都黑
徐步高唔應係開4槍

梁案 6飛
麗城3飛
就算真係徐做 佢最多只得3飛
唔出奇 我睇六七暴動嘅資料 話臨回歸前一年偷走哂關於六七既檔案 所以做六七研究嘅人要去查英國嘅資料庫
我係樓主,啱啱又諗到好心寒既論點,以徐步高論黎講,可以解釋到點解警隊反對成立獨立調查組,只要外面一查一齊都會曝光
我係樓主,啱啱又諗到好心寒既論點,以徐步高論黎講,可以解釋到點解警隊反對成立獨立調查組,只要外面一查一切都會曝光
無知一問,有無人知當時係點發現徐步高嘅跟蹤日記?從咩途經被公開?如果我們係警方發現點解會願意公開?

當年完全無留意過呢單案 一直有聽過魔警徐步高但唔知詳情 睇哂雲海3集先知原來咁恐怖

好想知佢留低嘅妻女而家生活點 仲係唔係香港生活 而家咁多人去查會唔會令佢地有生命危險
好黑暗
其實明眼人都睇得出好明顯
無做過又怕咩人查

但徐步高案雲海都話證據已經燒毀曬
當時有份查單case嘅警察都接二連三不尋常地失蹤,革職或者自殺
外面到底仲有無辦法查到
8月5號齊罷工
share ok?
推!
會唔會兩個都係唔知情普通巡警,係外面搵人約徐步高講數 滅口,現場唔止四人 因為雲海條片有講到子彈碎距離屍體好遠
咁岩撞正巡警經過 殺手打算全部滅口 點知死剩個冼xx就收買左佢

利申:9up推斷
其實當年 陳碧橋都有懷疑呢件事有疑點 只係當年陪審團一致裁定所有人都係徐步高做
睇到呢個post,真係覺得徐步高案唔簡單,又係游乃海

(還原7分鐘消失的片段)警方向Now新聞部施壓?Now刪除的新聞片段,是游乃強與鄕黑祠堂密會
https://lih.kg/1379785

今日(7月29)1500-1830會有義工係旺角東天橋擺街站等無上連登的市民都可以寫底感受比我地,希望大家支持
【眾籌】 已集合超過1000名巴絲感想 香港編年史
https://lihkg.com/thread/1379634/page/1
如果能夠知道梁出事前一排查緊咩案 就能夠真相大白

梁唔見左警察記事簿
呢樣野唔值錢 唔理由要偷

仲有報案中心抄錯報案人電話是否巧合
果條友必需查

大膽假設梁 徐都係某個警察內部地外組織 暗地裡查緊鄉警黑

破案關鍵:
1. 徐有無出席梁葬禮 若有佢地怎會不認識
2.佢地有無係崗位上交接過
無架啦, 就算呢單野真係有鬼都好, 有份參與既都升哂做高層

有懷疑又未黑得哂警, 都過左十幾點, 應該都有老婆有仔女, 比在係你, 你仲會唔會想幫查落去?

戲入面先會有KELLY, 有黎明
現實比你搵緊幾皮野就咬長糧, 仲會唔會同個咁大既勢力鬥?
一派胡言
無新觀點加傷口灑鹽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞