好撚心寒既發現 求大家真係入黎睇下 關於徐步高案

3015 回覆
5811 Like 43 Dislike
摷下當年報導先,有冇巴打揾到當年隧道案既記招?想睇李家超講乜
https://www.facebook.com/2021670614786179/videos/2128088724144367/
一更30張有幾多
如徐係被屈既話,梁既死係它人所做,梁㸃解要死,真係唔好彩選中你,我既疑㸃就係依到
可能打鬥中射中,可能俾曾或者阿四誤中,可能阿四想滅埋佢,但失手
但係兇手點樣確定當時報警之後
一定係梁去巡邏?
除暴GO
前面唔係話有途人見到佢戴飛虎頭套,係見過佢全相,厚嘴唇👄咩?
都話只係部分DNA吻合 話徐步高都有嗰啲dna嘅characteristics 但冇證據顯示嗰啲確實係徐嘅DNA 咁如果你咁啱又有嗰條DNA(啲特徵) 你當時都可能俾人當係疑犯
你不如自己爬下文 自己睇下啲證據
所以一直認為梁巧合上左去;另外如果有計劃搶槍,點解唔用刀去攻擊梁而要開槍咁引人注意?
仲要冼證供上係話係由頭到尾都冇見過徐步高射佢 兩槍都係唔知點樣中咗 分分鐘係有第四人甚至更多人啦 係佢一路喺度話冇冇冇 明明佢連曾國恒都冇見到過 憑咩咁肯定
好有可能係咁
冼: 我睇唔到 我唔睇到
圖書證同叮噹電筒 唔好同我講要帶呢啲嘢去伏擊人
我上面都要提出過冼可能涉及呢單 甚至梁成恩案 不過嗰五槍未必係曾國恒開 因為佢一早開咗世界call但一路都冇出過聲 唔知係佢唔敢出聲定有人唔俾佢出聲 兩個情況下都唔認為佢有能力射到嗰五槍

另外 冼嗰槍一路都冇睇到話真係徐步高開 唔能夠話因為當時徐手上有槍就話係佢
佢兩個打嗰時冼對眼望邊架 望天定望地 唔好同我講望住徐對眼咁深情 正路梗係望住徐對手架啦 點解?因為有槍囉 如果咁嘅情況下冼都係見唔到徐開槍 咁好大機會佢個鼻係俾第四人爆
我喺再前啲都講過po過圖架 你班人睇佢唔睇我

大致認同 但我認冼家強同第四人先係真同伴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞