好撚心寒既發現 求大家真係入黎睇下 關於徐步高案

3015 回覆
5811 Like 43 Dislike
失槍生哂鏽 冇徐dna, 反而有冼 加兩陌生人
徐身上衣物又冇鏽污
啫係強權講嘅野係真相
而家大眾都會覺得新聞播嘅就係真
旺角廟街的張姓友人借用其住址

有話徐步高有條夾萬鎖匙同紙仔寫左廟街一個單位 搵過個個單位兩公婆攞料 又係廟街應該同一單位黎 照咁睇張姓友人知道好多內情 最慘唔知佢去左邊
唔好唔記得架電單車仲係姓張個個人既名 只係佢一野推落徐話賣左比佢
2001年如果有個cid 用自己槍射殺梁,用盡子彈,可以用番梁的子彈充數。

可能梁果把槍由頭到尾都冇發射過。由始至終報導只係話2001年兩單案的彈頭來幅線係一樣,跟本證明唔到係梁的配槍所發射。
突破盲腸
唸唸下以徐步高一個咁聰明既人點解會將啲咁重要既野收埋警署既儲物櫃,會唔會係個夫婦身上啲證據比較無咁重要,佢有無可能仲收埋左啲更重要既證據起另外既地方,畢竟以佢既智力程度未必會將全部證據收埋起所有地方。

假設我既推論係正確,徐步高facebook page個人可能身上係有證據,佢個page有提過曾偉雄同好多人,所以如果要調查件事既話當務之急係要搵到facebook page個人

另外都要小心有狗mon post,如果佢地真係有mon post既話有可能對一啲涉及件事既人不利
關注
好奇怪 講到徐步高有幾聰明有幾神 但佢犯罪嘅手法就成個弱智咁
畜龍剋星:噴劑,成立啟暴龍用噴劑零距離顏射班撚樣
https://lih.kg/1386589

Sorry借個位,呢招對打畜龍真係好有用,唔推都幫手入去睇下
我細個睇呢單新聞,都覺得有d野,三個入面兩個死左,無死個條友講咩都得啦。

所以我從來唔覺佢係魔警,實係有d野,個時我老母仲鬧我咁諗。
雲海片中有提。
見到途人逃去口供,係由對面樓6 樓望落去的住戶俾的口供
今日打風,終於睇左,好撚癲
人手置頂
推到破案
Yes
義士有生命危險!!8月5號有危險,快入!!!
https://lih.kg/1392370

邊個最唔想成立獨立調查委員會?777、犬同三毛
https://lih.kg/1392225

危急
連登仔係咪又要出動破案
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞