好撚心寒既發現 求大家真係入黎睇下 關於徐步高案

3015 回覆
5811 Like 43 Dislike
我睇個source係話徐背向天個身壓住把槍
當年鄧厚江係新界南總指揮官

😐😐
好巔
施Sir
灰色地帶 徐步高案的故事
https://lih.kg/1390244
兩種都可以出現 真相只有查嘅人先知把槍係邊執到 至於點解有洗dna 應該都係之後放底或掉 有可能洗的中槍位置無衫遮蓋 可以爆到周圍都係 而兇手又係在內 失槍又可能攝係褲頭位置 徐中槍位有衫遮蓋啲血唔會彈到四周
隧道外發現失槍 就很定有第4人存在 如果唔係點飛把槍上去 問題只要知道徐同冼點解雙方會發生糾纏 如果知道就更好

第4人存在劇情 上邊先射殺完曾 再沿曾那邊樓梯落去 再用曾佩槍KO晒糾纏緊嘅徐同冼 所以大多子彈都係下半身 跟手放番入槍袋 再跑樓梯上去 先掉埋梁把失槍係附近
其實大家自己友徐表明都係警察 又點解會發生糾纏肉搏
其實把失槍 係上面草地?
又話係徐身下壓住?
兩種都可以出現 真相只有查嘅人先知把槍係邊執到 至於點解有洗dna 應該都係之後放底或掉 有可能冼的中槍位置無衫遮蓋 可以爆到周圍都係 而兇手又係在內 失槍又可能攝係褲頭位置 徐中槍位有衫遮蓋啲血唔會彈到四周
Lm
有冇人繼續查緊
#我係香港人
#我會參與8月5日三罷
#罷工罷市罷課
push
其實現場發現係有幾多支槍 草地上見到個支包唔包埋喺個3支入面
唔好講咁多,推到發還重審,擊破黑警
會唔會加入故仔
wiki: 曾蔭權的胞弟曾蔭培亦為警務人員,於2001年至2003年出任警務處處長。

即係梁成恩案發生時,曾氏兄弟為政務司及警務處長,兇手是在警告曾氏兄弟嗎?
香港加油

5/8 九巴不合作運動 正式啟動!!!
https://lih.kg/1390913

前幾日睇到一半今日終於追哂

陳子坤而家點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞