好撚心寒既發現 求大家真係入黎睇下 關於徐步高案

3015 回覆
5811 Like 43 Dislike
呢段佢老婆既說話,同當時媒體放出黎既完全唔一樣:孤僻,不合群,叫雞,賭錢,冷血(鐘意睇殺豬),情緒有問題,心理變態。。。。。

我自己就覺得,一個人最真果面對住自己所愛既人先係最真實,除非徐sir顛到十幾年都係自己老婆面前做戲,否則我係會相信佢老婆同老母既說話多過媒體,而點解媒體當年係未結案之前爆咁多徐sir既陰暗面,反明就係做尻佢等大眾唔相信佢係一個好人,只會係個痴線既魔警
個社群啲人可能知道啲乜
右眼完全上掦既角度同證件相100%match
呢個post 一定要長期係熱門出現
重大發現
原來徐步高在2001年搶銀行後(關於案情上篇請查看小編4月19日文章),警方拼出了疑犯大致輪廓,當時和徐步高就認識的冼家強開玩笑對徐說,這個人好像你哦,徐步高當時臉就紅了,反應也不是很自然。

原文網址:https://kknews.cc/entertainment/2qorr39.html

當時佢仲同徐步高講話佢好似個犯
壞到唔壞啦 仲要紋身
留意返冼係單眼皮

但講真冼耳仔咪仲兜
呢街仆街仲未死係到扮受害者
英靈
惡人有惡報的話。。。要等中共70年都未免太耐了
我無嘢講
如果不醒人事雙手係放低,佢明顯就清醒將手放係心口
成件事真係好恐怖
原來起你不知不覺成個政府一早已經完全腐朽
再唸深一層會唔會好多國家既內部已經係咁呢
究竟我地身處既係一個點樣既世界
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞